U bent welkom tussen 19.00-21.00 uur in De Turfvaart, Westpolderpad 6 in Etten-Leur. U kunt op elk gewenst moment binnenlopen. Er zijn experts aanwezig die u graag een toelichting geven en met u van gedachten willen wisselen over problemen én mogelijke oplossingen. 

Groot onderhoud N389 in 2020

De provincie wil in 2020 groot onderhoud uitvoeren aan de N389, de provinciale weg tussen Etten-Leur en Zevenbergen. Dit onderhoud moet ervoor zorgen dat de weg weer minimaal 10 jaar goed kan functioneren.

Mogelijke ideeën 

Voor de maatregelen in het kader van het groot onderhoud wordt allereerst gekeken naar de meest actuele richtlijnen voor de inrichting van de weg, de verkeersveiligheid en de herkenbaarheid. Daarnaast kunnen ook andere verbeteringen ‘meeliften’ met dit groot onderhoud. De provincie heeft in overleg met beide gemeenten al ideeën met mogelijke verbeteringen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het oplossen van problemen met de dijken, de fietspaden, de brug over de Mark of verlichting. Deze ideeën willen wij graag met u delen en wij horen graag uw aanvullingen hierop.

Bent u op 1 februari 2018 niet in de gelegenheid om naar de inloopavond te komen? En wilt u toch uw mening kenbaar maken? Of heeft u vragen over de N389? Dan kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Jeroen van Bremen (provincie Noord-Brabant). Dat kan per mail jvbremen@brabant.nl of telefonisch 06-27745193. 

Wij hopen u te verwelkomen op 1 februari.

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Tweede letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.