N629

De inloopavond duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur en vindt plaats in het gemeenschapshuis Oostquartier aan de Provincialeweg 96 in Oosteind. U kunt op elk gewenst moment binnenlopen. Er zijn experts aanwezig die u graag een toelichting geven en met u van gedachten willen wisselen.

Tijdens de informatieavond lanceren we een driedimensionale (3D) versie van het voorlopige ontwerp. U kunt vanaf die datum dan thuis achter de computer nog eens rustig en uitgebreid kijken naar dit voorlopig ontwerp. U kunt daarbij ook gericht inzoomen op specifieke locaties.

In deelproject 2 doen de provincie en gemeenten extra onderzoek naar het functioneren van de rest van de N629 en Westerlaan. Om een keuze te kunnen maken voor het tracé tussen de N629 en de Westerlaan zijn vijf mogelijke tracés onderzocht. In maart 2016 spraken provincie, gemeente Oosterhout en gemeente Dongen hun voorkeur uit voor het tracé Bundeling Noord. In juni 2016 namen Gedeputeerde Staten dit advies over. Het voorkeurstracé ‘Bundeling Noord’ is nu uitgewerkt tot een Ontwerp-Inpassingsplan. Gedeputeerde Staten hebben dit plan op 16 januari 2018 vastgesteld en besloten deze nu ter inzage te leggen. Van 26 januari tot en met 8 maart heeft u hier inspraak op.

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.