Als blijk van waardering en ter aanmoediging uit gedeputeerde Anne-Marie Spierings maandelijks haar waardering voor ondernemers die zich onderscheiden in verduurzaming en/of innovatie. Het doel van de aanmoedigingsprijs is andere bedrijven in de sector te inspireren hun voorbeeld te volgen. Dit om de transitie naar een duurzame agrofoodsector te stimuleren.

16 agrofoodpluimwinnaars

Inmiddels ontvingen 16 Brabantse ondernemers de agrofoodpluim. Daar is de provincie trots op! In een compilatiefilm lichten de agrofoodpluimwinnaars toe hoe zij vanuit hun koploperspositie een bijdrage leveren aan een vitale, duurzame en maatschappelijk gewaardeerde agrofoodsector in Brabant.

Kandidaat aanmelden

Kent u een innovatieve Brabantse ondernemer in de agrofoodsector die ook de Agrofoodpluim verdient? Aarzel niet om deze als kandidaat aan te melden voor de Agrofoodpluim. Beargumenteer ook waarom juist deze innovator het verschil maakt.


Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • velden die zijn voorzien van een * zijn verplicht;
  • Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn;
  • Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.