Milieucafé

Doel van de Bodemcafés is het uitwisselen van kennis en ervaring over het innovatief en duurzaam gebruiken van de Brabantse bodem. Bodemexperts en agrarische ondernemers kunnen er in een informele sfeer met elkaar van gedachten wisselen. Tijdens het 3e Bodemcafé gaan Sander Bernaerts, René Jochems en Adrie Bossers in gesprek over hun ervaringen met niet kerende-grondbewerking, bodembiologie, bodem als basis voor inkomen, bodemvruchtbaarheid en meer.

Bodem Netwerk Brabant

De organisatie is in handen van Bodem Netwerk Brabant. Dit netwerk is een initiatief van de provincie in samenwerking met de Hogere Agrarische School, de ZLTO en de Brabantse Milieufederatie. Het Bodem Netwerk Brabant stimuleert de samenwerking tussen Brabantse overheden, marktpartijen, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, belangenverenigingen en agrarische ondernemers. De missie is om in Brabant het kennisniveau van bodem en bodemgebruik te verbeteren om duurzaam bodembeheer in de landbouwsector mogelijk te maken.

Aanmelden

De toegang voor het Bodemcafé is gratis. Aanmelden kan door een mail met uw contactgegevens te sturen aan McWillems@brabant.nl 

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Tweede letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.