Buskaartjes en tarieven

Als u vaak met de bus gaat, kunt u het beste reizen met de OV-chipkaart. Deze kunt u aanschaffen via ov-chipkaart.nl. In de bus zelf is nog steeds een ritkaartje en dalurendagkaartje te koop. Ook zijn er aantrekkelijke reisproducten verkrijgbaar die het reizen een stuk voordeliger maken. Meer informatie over vervoersbewijzen voor de bus vindt u op bravo.info.

Gratis openbaar vervoer Eindhoven

Inwoners van Eindhoven met een laag inkomen komen in aanmerking voor gratis openbaar vervoer via de Meedoenbijdrage. Of u recht hebt op deze Meedoenbijdrage is afhankelijk van uw inkomen, leeftijd en gezinssituatie. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Eindhoven.

Geef uw mening over de bus

Reist u regelmatig met de bus, dan kunt u zich (gratis) inschrijven voor het online OV Reizigerspanel Brabant. Hiermee levert u een belangrijke bijdrage aan beter openbaar vervoer in uw regio. U ontvangt vier tot zes keer per jaar een vragenlijst. Neemt u deel aan het panel dan kunt u sparen voor cadeaubonnen of voor een goed doel. Inschrijven kan via www.ovpanel-brabant.nl/.

Contact

Buskaartjes en tarieven