Het provinciehuis is deels een openbaar gebouw en daarmee voor iedereen toegankelijk. U kunt tijdens de openingstijden van maandag tot en met vrijdag het openbare gedeelte van het gebouw bezoeken. Ook kunt u het gebouw bezoeken aan de hand van een rondleiding.

Benieuwd naar de binnenkant van het provinciehuis? Vraag een gratis rondleiding aan!

Rondleiding voor groepen (minimaal 10 personen en maximaal 45 personen)

Groepen worden rondgeleid door een professionele gids. De gids verzorgt bij alle ‘highlights’ een uitgebreide toelichting. Voor of na de rondleiding wordt u een kopje koffie of thee aangeboden door het provinciebestuur. Het programma duurt maximaal 1,5 uur.

Afhankelijk van de grootte van de groep worden meerdere gidsen ingezet. Rondleidingen vinden plaats op werkdagen tijdens kantooruren, desgewenst ook anderstalige rondleidingen.

U kunt een rondleiding aanvragen, maximaal drie maanden en minimaal 2 weken vóór de geplande datum, via het aanvraagformulier rondleiding. Wij nemen dan contact met u op.

Gast van de Staten

Wilt u een keer een vergadering of activiteit van Provinciale Staten bijwonen? Dat kan. Meld u aan als gast van de Staten en u ontvangt een uitnodiging! Kijk voor meer informatie op pagina Gast van de Staten.

Contact

Bezoek het provinciehuis