Gemeente: Cuijk

  1. Danone Nutricia Early Life Nutrition Cuijk - Haps - omgevingsvergunning

    Vanaf 13.02.2020

    Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij in het kader van de Wabo besluiten om de voorschriften behorende bij de omgevingsvergunning d.d. 15 februari 2016 ambtshalve te wijzigen. De wijziging omvat het actualiseren van de voorschriften voor de opslag van verpakte gevaarlijke stoffen naar de eisen van de PGS15:2016, versie 1.0. Door de wijziging worden de voorschriften en de werkelijke situatie met elkaar in overeenstemming gebracht.

    Bron: Vergunningen Locatie: Haps, Schuttersweg 12 Soort: Omgevingsvergunning
  2. Nutricia Cuijk B.V. - Haps - omgevingsvergunning

    Vanaf 17.07.2019

    Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij voornemens zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een besluit te nemen op een wijziging van de omgevingsvergunning van Nutricia Cuijk B.V. van 15 februari 2016 met kenmerk Z/008105. Het verzoek gaat over een verruiming van de lozingsnormen NO2,3-N voor het vanaf de inrichting te lozen bedrijfsafvalwater voor een periode van twee jaar voor de locatie Schuttersweg 12 in Haps.

    Bron: Vergunningen Locatie: Haps, Schuttersweg 12 Soort: Omgevingsvergunning
  3. Van Dijk Afvalinzameling Cuijk B.V. - Katwijk - omgevingsvergunning

    Vanaf 19.01.2019

    Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een besluit hebben genomen op een aanvraag voor een vergunning. Het verzoek betreft het innemen van biologisch afbreekbaar keuken-en kantineafval onder Eural-code 20.01.08 van de inrichting gelegen aan Lange Oijen 3 te Katwijk.

    Bron: Vergunningen Locatie: Katwijk, Lange Oijen 3 Soort: Omgevingsvergunning