Vergadering Provinciale Staten 5 april 2024

De plenaire vergadering van Provinciale Staten van 5 april start om 9.30 uur. Op de agenda staan onder andere:

  • Perspectiefnota 2025
  • Verordening controle financieel beheer en organisatie Noord-Brabant
  • Verordening financieel beleid, beheer en organisatie Noord-Brabant

Bekijk de voorlopige agenda en de vergaderstukken van de vergadering 5 april 2024. 

Vergaderingen van Provinciale Staten zijn openbaar en zijn live te volgen via de website www.brabant.nl/pslive. Van deze vergadering wordt een audio-videoverslag gemaakt. Dit wordt na de vergadering bij de vergaderstukken geplaatst.

Inspreken?

Wilt u het woord richten tot de Statenleden over een onderwerp dat op de agenda van de PS vergadering van 5 april 2024 staat? U kunt inspreken. Dit kan zowel fysiek in de vergadering als digitaal via een mail, brief of eventuele videoboodschap aan Provinciale Staten. U kunt hiervoor contact opnemen met de griffie via statengriffie@brabant.nl of 073-6812278.

Insprekers voor de vergadering van 5 april kunnen zich aanmelden tot uiterlijk dinsdag 2 april 12.00 uur. Na uw aanmelding neemt de griffie contact met u op over uw inspreekbijdrage.

Eventuele digitale inspreekbijdragen worden op de website onder ‘Inspreekbijdrage’ en bij de stukken van de vergadering geplaatst.

Word Gast van de Staten

Als Gast van de Staten krijgt u een presentatie over het provinciaal bestuur, een rondleiding door het provinciehuis en woont u een deel van de vergadering bij vanaf de publieke tribune. Bekijk de data en meld je aan.

 

Contact

PS-dag 5 april 2024