Het Brabantse MKB krijgt de komende 4 jaar de mogelijkheid om via 3 innovatiechallenges vernieuwende producten en diensten te ontwikkelen. Met als doel om een beweegvriendelijke omgeving voor alle Brabanders te realiseren. Deze 1e innovatiechallenge richt zich op de ontwikkeling van een slim datadashboard. 

Datadashboard

Data gedreven beslissingen zijn van groot belang bij het realiseren van een effectieve beweegvriendelijke ruimte. Daarom stimuleert de provincie het realiseren van een slim datadashboard: een ICT-toepassing die helpt bij het lokaal in kaart brengen van relevante data. Het datadashboard moet helpen de startsituatie beter inzichtelijk te maken en tegelijkertijd ondersteuning bieden bij de effectmonitoring en impactmeting.

Het dashboard wordt in co-creatie met Sport Service Noord-Brabant (SSNB) en InnoBeweegLab gerealiseerd. Samen stellen we onze kennis en netwerk ter beschikking. En wordt de ontwikkeling van het dashboard actief ondersteund, denk hierbij aan verbinden leggen, meedenken, gebruikersonderzoeken invoegen en het testen van de prototypes.

Doe mee!

MKB-bedrijven kunnen uiterlijk 4 oktober 2023 17.00 uur een aanvraag indienen. Meer informatie en de voorwaarden zijn te vinden op innobeweeglab.nl/bior-challenge1.

Contact

Innovatiebudget voor beweegvriendelijke wijken