In dit afwegingskader wil de provincie gemeenten meenemen in hoe en welke afwegingen gemaakt kunnen worden om te bepalen of vitaliseren of transformeren de stap moet zijn richting een goede toekomst voor een vakantiepark. Door gemeenten hierin mee te nemen, is het mogelijk om zelf als gemeente de afweging ook te maken en een stip op de horizon te zetten voor wat betreft vitale vakantieparken.

Afwegingskader

Er is specifiek ingezoomd op 3 onderdelen, die gezien kunnen worden als stappen in het afwegingskader: inventarisatie, oordeel en besluitvorming. Binnen deze onderdelen kwamen verschillende onderwerpen aanbod. Met de input van de gemeenten die aan tafel zaten komen we als provincie een stap verder in de ontwikkeling van het afwegingskader. Nu is het zaak verder vorm te geven aan het afwegingskader, de eerste stappen zijn gezet.

Werkatelier: denk mee!

Bent u als gemeente ook geïnteresseerd in het meedenken tijdens een werkatelier? Of heeft u een thema dat u wilt aandragen omtrent vitale vakantieparken? Graag! Mail Martine Poels met uw ideeën of wensen.

Contact Vitale Vakantieparken

Werkateliers rondom vitale vakantieparken