De toer start in Aarle-Rixtel, bijv Porcus Campus. Dit is een belevingscentrum, waar je van alles te weten komt over de herkomst van ons voedsel. Varkenshouders Maarten en John Rooijakkers brengen er beleving, ontspanning, cultuur en kennis bijeen. En nog 2 andere bedrijven waar de toer langs gaat:

  • Nijsen Granico bij Venray. Dit bedrijf van 100.000 ton reststromen uit de levensmiddelenindustrie via eigen korte ketens weer eten: Food for Feed for Food.
  • Zichtstal Agrozicht in Beek en Donk van Maarten en John Rooijakkers. Zij laten zien hoe ze in hun bedrijf duurzaamheid en dierwelzijn in praktijk brengen.  

Ga je mee?

Wil jij ook meedoen aan het gesprek en op bezoek bij deze interessante bedrijven? Dat kan. Deelname is gratis. Om zeker te zijn van een plekje is het belangrijk om je aan te melden via het online inschrijfformulier; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze toer.

Meer informatie

Meer informatie over deze editie van ‘Met de Boer op Toer’ lees je BAJK.nl.

 

Foto: Merlin Daleman