Inmiddels is het mogelijk om je aan te melden! 
Meld je NU aan voor de Week van de Brede Welvaart 'The next step'.

Tipje van de sluier

Het doel van de Week van de Brede Welvaart is het denken over brede welvaart omzetten naar daadwerkelijk doen! Samen met partners als Tilburg University, VNO-NCW, MKB-Nederland en Avans verzorgen we een divers programma. Uiteraard is de Vereniging Brabantse Gemeenten, onze vaste partner vanuit het Brabants Netwerk Brede Welvaart, ook van de partij. 

Brede welvaart gaat over het welzijn van iedere Brabander. Om deze reden is iedereen welkom tijdens de Week van de Brede Welvaart. Elke dag staat een ander thema centraal. 

Maandag 6 november

Deze dag vindt de feestelijke aftrap van de week plaats. Verder staat deze eerste dag voornamelijk in het teken van (be)sturen op brede welvaart. Je wordt geïnspireerd op het maken van afwegingen vanuit brede welvaart. Dit vraagt integraliteit, lef én kwetsbaarheid. Durf jij de volgende bestuurlijke stap te zetten?

Dinsdag 7 november

Tijdens deze dag richten we ons op jongeren. We betrekken hen bij maatschappelijke vraagstukken en halen op wat voor hen belangrijk is voor hun eigen brede welvaart. In het hier en nu, máár ook voor later en elders. 

Woensdag 8 november

We zetten samen de volgende stap in het ondernemen voor brede welvaart. Ondernemen met impact noemen we dat. Laat je inspireren en krijg concrete handvatten die je direct kunt omzetten in actie(s). Ontmoet andere ondernemers, overheden, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties. 

Donderdag 9 november

We verklappen alvast dat je op deze dag een digitale verrassing mag verwachten.

Je kunt in ieder geval elke dag rekenen op inspirerende sprekers, educatieve workshops, prikkelende conversaties, waardevolle discussies, nieuwe inzichten en nog veel meer! 

Wil jij hierbij zijn?

Reserveer 6, 7, 8 en/of 9 november alvast in je agenda. Meer informatie over het programma en de aanmeldmogelijkheden volgt. Ken jij iemand die de week ook niet mag missen? Voel je vrij om deze save the date door te sturen.

Vragen vooraf?

Laat het ons gerust weten. Mail naar bredewelvaart@brabant.nl.

Contact Brede Welvaart

6 t/m 9 november: Week van de Brede Welvaart