Brabantse Studiedag Omgevingsveiligheid 2024

19 juni 2024VeiligheidBevat visueel element: Video

Op donderdag 7 november is de Brabantse Studiedag Omgevingsveiligheid 2024 in het Willem II Stadion in Tilburg. De studiedag vindt plaats van 9.30 uur tot 16 uur met aansluitend een borrel.

Downloads

De provincie organiseert deze dag samen met de 3 Brabantse omgevingsdiensten. De afgelopen jaren kwamen ruim 120 deelnemers van de Brabantse gemeenten, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s en de provincie Noord-Brabant naar deze Studiedag. U bent van harte welkom op deze 15e Brabantse Studiedag. Een dag vol inspiratie om kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Programma Studiedag 2024

Op dit moment werkt de organisatie aan het samenstellen van een uitgebreid programma, waarin vele onderwerpen rondom omgevingsveiligheid aan bod komen. Het thema dit jaar is: Eerste ervaringen met de Omgevingswet. Het programma start plenair, daarnaast bieden we diverse deelsessies aan in 3 rondes. Uw voorkeuren kunt u in uw aanmelding aangeven.

Voor wie

Overheidsmedewerkers (veiligheidsregio’s, gemeenten omgevingsdiensten, provincie, GGD, etc.) van alle disciplines binnen de omgevingsveiligheidsketen zijn van harte welkom. Zowel ambtenaren als bestuurders en raads- en statenleden. Denk aan: milieuadviseurs, ruimtelijke ordenaars, stedenbouwkundigen, medewerkers duurzaamheid, gezondheid, rampenbestrijding/integrale veiligheid, RIS-coördinatoren, vergunningverleners en toezichthouders.

Waar en wanneer

Aanmelden

Na de zomer volgt de uitnodiging met het programma en de mogelijkheid van aanmelden. Ook de voorkeur voor deelsessies kunt u dan aangeven.

Vragen of meer informatie

Neem contact op met de organisatie van de Studiedag via:


Heeft u vragen?

Maak dan gebruik van het vragenformulier of bel met het algemene telefoonnummer van de provincie.