Deze video gaat over Voucherregeling VABIMPULS

VABIMPULS begeleidt (gestopte) agrarische ondernemers naar een nieuwe toekomst

VABIMPULS is een voucher-regeling met een waarde van maximaal € 4.300. Eigenaren kunnen de voucher aanvragen en het bedrag besteden aan deskundige begeleiding bij het oriënteren en analyseren van de toekomstperspectieven.

Samen met een deskundige van VABIMPULS verkent de eigenaar de mogelijkheden om zijn stallen, schuren of locatie een 2e leven te geven. Ook sloop kan daarbij een overweging zijn. VABIMPULS biedt de ondernemer veel persoonlijke aandacht en kijkt ook naar de omgeving van de ondernemer als onderdeel van de transitie van het landelijk gebied. 

Magazine Dynamiek op het platteland

Bijna 5 jaar ervaring met een unieke aanpak in de ondersteuning van ruim 750 agrarische ondernemers. Zij zijn of worden nog via vouchers begeleid bij het maken van een keuze over hun (nieuwe) toekomst. VABIMPULS levert daarmee belangrijke bouwstenen voor kennisontwikkeling en kennisdeling over de transitie van het buitengebied in Brabant.
Lees ervaringen in het magazine 'Dynamiek op het platteland' en laat u inspireren. Reageren kan via vabimpuls@brabantadvies.com.