Nieuws
Zoeken in de index
- vorige resultaten
- 1-10
- 11-20
- 21-30
- ...
- 71-72
- volgende resultaten

De provincie steunt de pilot Bio Dichtbij en brengt producten uit de regio naar Brabantse biologische winkels.

Als het om eten gaat, dan is het maken van ongezonde keuzes vaak een stuk makkelijker, lekkerder en dus aantrekkelijker.

Het project BodemUP draait op volle toeren. Tegen het einde van 2027 willen we gegroeid zijn van 1500 naar 1800 boeren.

Drie Brabantse slagers hebben een hybride gehaktbal gepresenteerd: gemaakt van vlees en minimaal 30% lokale tempeh.

Tijdens de challenge chef-kok BEANMEAL werden chef-koks uitgedaagd om een plantaardig gerecht te creëren met bonen.

Ben je al bekend met de mogelijkheden van Landbouw Innovatie Brabant (LIB)? Wat kan je ermee als ondernemer?

Onlangs is tijdens de Pitch Day de nieuwe lichting van Jump-deelnemers voor 2025/2026 gekozen.

Vanaf halverwege oktober is in West-Brabant dagelijks een helikopter te zien die de bodem onderzoekt.
Meer begrip kweken tussen boer en maatschappij: dat is de missie van ‘Land van Cuijk Boert Bewust’.

De Week van Ons Eten vindt plaats van 4 tot en met 11 oktober. In heel Nederland staan we stil bij onze voeding.
- vorige resultaten
- 1-10
- 11-20
- 21-30
- ...
- 71-72
- volgende resultaten
Nieuwsbrief Landbouw en Voedsel
Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Via onze nieuwsbrief delen we actuele en praktische informatie over subsidies, regelingen en evenementen.