***UPDATE*** Bekijk de presentatie die tijdens het kenniscafé is gegeven.

De bijeenkomst vindt plaats in Hotel van der Valk Princeville, Princenhagelaan 5 in Breda. Het programma begint om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Tijdens het kenniscafé geven experts van de provincie toelichting bij de locaties voor de windmolens, zoals die zijn vastgelegd in het voorkeursalternatief. Er wordt onder meer ingegaan op het proces dat de provincie de afgelopen maanden heeft doorlopen samen met de gemeenten Moerdijk, Drimmelen, Breda en Zundert en de we bewoners in het gebied. Daarnaast worden de prioriteiten en keuzes toegelicht die hebben geleid tot de locaties van de windmolens.De avond biedt uitgebreid gelegenheid voor het stellen van vragen over het voorkeursalternatief.

Zie ook

Reacties (2)

 1. Provincie Noord-Brabant
  's-Hertogenbosch 01-12-2017 16:55 uur

  @RienvdSande Kunt u deze vraag misschien even mailen naar webredactie@brabant.nl? Er ging iets mis in de reactiemodule waardoor we u niet kunnen (terug)mailen.

 2. Rien vd Sande
  Rijsbergen 03-11-2017 15:58 uur

  De Hazeldonk is verrast door de het gegeven dat het voorkeursalternatief windmolens zo grootschalig is uitgevallen voor Hazeldonk e.o. totaal 26 stuks .De gemeente Zundert heeft informatie opgehaald uit de Omgeving en de gemeenteraad. Omdat participatie en draagvlak een van de belangrijke uitgangspunten was in het proces , Haden dit voorkeursalternatief niet verwacht. Onze vraag is ;
  Kunt u de schriftelijke inbreng van gemeente Zundert en van andere gemeente toezenden?

Reageer

Vul hier uw reactie in
 • Anti-spamvraag: Eerste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn.
Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.