Lees het eindrapport.

Gedeputeerde Staten hebben dit eindrapport aangeboden aan het college van B&W en de gemeenteraad van de gemeente Haaren. In de begeleidende brief geven Gedeputeerde Staten aan dat zij kort na de volksraadpleging van 4 oktober in overleg willen. Dit “over de wijze waarop de resultaten van de volksraadpleging, het bestuurskrachtonderzoek en andere relevante aspecten kunnen worden vertaald in een constructief en toekomstgericht besluit.”

Contact Veerkrachtig bestuur

Bestuurskrachtonderzoek gemeente Haaren

Zie ook

Reacties (2)

 1. Lo van Esch
  ESCH 26-09-2017 23:56 uur

  En dan opeens wordt alles duidelijk waarom de gemeente Haaren moet worden geliquideerd: op pag 49 valt te lezen dat "Haaren is gedreven om de eigen doelen kosten wat kost daadwerkelijk te realiseren. De vasthoudendheid die daarbij wordt betracht, leidt echter ook tot irritaties bij regiogemeenten." Nu weten we tenminste waarom de provincie Haaren van de kaart wil wissen. Niet mee-werken? dan gewoon liquideren en vierendelen. Dat is nog eens democratisch en in het belang van inwoners van de vier dorpskernen!

 2. Erik van Asten
  Helvoirt 26-09-2017 20:36 uur

  In uw conclusie staat dat de gemeente Haaren onvoldoende kennis heeft op gebied van agrarisch beleid. Dat is onjuist juist Haaren heeft hier veel kennis van. Daar kunnen de omliggende gemeenten niet aan tippen. Ook de provincie kan er zelfs een voorbeeld aan nemen. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe U tot deze conclusie bent gekomen.

Reageer

Vul hier uw reactie in
 • Anti-spamvraag: 1+1=?

Reactiespelregels

Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn.
Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.