Aan de vermelding van de vraag of het aanbod op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend. Wij geven op voorhand geen oordeel of goedkeuring. Elk plan zal altijd eerst de geldende wettelijke procedures moeten doorlopen.

Gezocht: werkplaats voor wol en circulair textiel

Stichting Matties zoekt een geschikte bedrijfslocatie in het buitengebied bij Eindhoven. Matties is een kleinschalige werkplek voor ongeveer 10 (jong)volwassenen met afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen ondersteuning van de werkbegeleider en waar nodig een jobcoach. Op 1 januari 2021 wil Matties starten in een hoge fabriekachtige ruimte van minimaal 150 m2. De Matties maken kleden van circulair textiel en verwerken ruwe wol tot eindproducten. De gezochte ruimte moet daarom de nodige nattigheid kunnen verdragen. Stichting Matties werkt samen met Stichting schaapskudde Grote Heide en met verschillende zorgpartners. Neem contact op met Wouter Scheer (wouter@pizzerij.nl of 06-85532186) of Femke Klinkenbijl (info@atelierfritz.nl of 06-19202719).

Gezocht: schuren, bijgebouwen en land (omgeving Hilvarenbeek)

Erfdelen De Kempen zoekt in of om Hilvarenbeek (Lage Mierde) een locatie met schuren, bijgebouwen en land, dichtbij natuur en dorp. De ambitie is om hier een combinatie te realiseren van wonen, zorgen voor elkaar (indien nodig) en natuurontwikkeling. Meer specifiek zoekt Erfdelen De Kempen grond met een oppervlakte van 7.000 tot 15.000 m2 met eventueel kans om later land bij te kopen. Wat de gebouwen betreft is een boerderij met schuren zeer geschikt, waarbij de boerderij mogelijk gebruikt gaat worden voor zorg en de schuren als gemeenschappelijke ruimtes of nieuwe kleine woningen. Meer informatie: Anneke Scholte, erfdelendekempen@gmail.com .

Circus zoekt winteronderkomen

Het theatercircus Magic Circus zoekt een stallingsmogelijkheid of opslagplaats (huur of koop) voor enkele van zijn vrachtwagens en caravans gedurende de wintermaanden. Hierbij zal één trailer bewoond blijven ter bewaking (inclusief enkele huisdieren), voor de rest zijn alle medewerkers elders/thuis. Grote hallen zijn niet nodig, want materieel kan gewoon buiten staan. Een opslagplaatsje voor rekwisieten en reservematerialen is wel belangrijk. De voorkeur van Magic Circus gaat uit naar een locatie bij een reeds bewoond erf in verband met toezicht tijdens de eigen afwezigheid. Van gedachten wisselen met Magic Circus? Neem dan contact op met Maurice Veldkamp, telefoon: 06- 53723022.

Gezocht: landelijk gelegen locatie voor hondenopvang

 Jolanda Jansen is voor haar dagverblijf voor honden op zoek naar leegstand agrarisch vastgoed. Liefst met een stuk grond of braakliggend terrein erbij dat ook mogelijkheden biedt voor het plaatsen van een blokhut, tuinhuis of bouwkeet. Haar voorkeur gaat uit naar een landelijke locatie nabij uitvalswegen en net buiten dorp of stad in de regio Breda – Tilburg – Den Bosch. Omdat de honden hier in een roedel én in een huiselijke setting worden opgevangen (ma-vrij., 07.00 uur – 18.30 uur) zullen ze weinig stress ervaren en er rustig spelen. De hondenopvang levert daardoor geen overlast op voor de omgeving. Nog een pluspunt: ze zorgt tegelijkertijd voor toezicht op de (leegstaande) locatie. Interesse? Neem contact op met Jolanda Jansen, telefoon: 06-24177876, e-mail: pretparkvoorhonden@gmail.com .


Contact VABImpuls

VAB's Vraag & Aanbod