Aan de vermelding van de vraag of het aanbod op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend. Wij geven op voorhand geen oordeel of goedkeuring. Elk plan zal altijd eerst de geldende wettelijke procedures moeten doorlopen.

Aangeboden: tijdelijke huuroplossingen voor leegstaande boerderijen

Interveste zorgt er met tijdelijke huuroplossingen voor dat panden snel weer worden bewoond, zonder langdurige processen en ingewikkelde constructies. Binnen het nieuwe concept Mijn Boerderij stelt de organisatie boerderijen beschikbaar voor mensen met dezelfde interesses (zoals tuinieren of muziek maken) of hetzelfde beroep (zoals zorgmedewerkers of startende ondernemers).

Interesse in de tijdelijke verhuurmogelijkheden? Kijk voor meer informatie op www.interveste.nl.

Gezocht: locaties voor de verhuur van toeristische cabins

Kokoni zoekt locaties in het buitengebied om er houten cabins te plaatsen waar toeristen kunnen verblijven. Het concept is vooral interessant voor agrarisch ondernemers die overwegen over te stappen op andere activiteiten. Kokoni zal de grond van de eigenaar huren en vervolgens zelf de verhuur aan toeristen regelen (al behoort franchising eventueel ook tot de mogelijkheden). Bijzonder aan de houten cabins is dat ze bijna volledig zelfvoorzienend zijn, dus met zonnepanelen, composttoilet en helofytenfilter. Daarmee stimuleert Kokoni niet alleen toerisme in eigen land maar ook het evenwicht met de natuur. Daarnaast verkoopt Kokoni duurzame, 3D-geprinte tiny houses waarmee een ondernemer ook zelf natuurvriendelijke en charmante vakantieverblijven kan exploiteren. Interesse? Neem dan contact op met Kokoni, e-mail: Be@Kokoni.nl  Bellen kan ook: 06-24109082 (Yoka Goudeketting) of 06-20894613 (Susanne Smulders).

Mens- en diervriendelijk plan voor braakliggende grond (>1.500 m2)

Onderneemster Cissie Schellings zoekt braakliggende grond vanaf 1.500 vierkante meter in het buitengebied van Sint-Michielsgestel, Boxtel, Den Bosch of Tilburg. Hier wil ze haar poezenopvang ‘Mèjouw’ starten, een sociale onderneming die goed is voor mens en dier. De opvang is gericht op poezen en katten die niet meer bij hun baasje kunnen wonen, bijvoorbeeld omdat die naar een verzorgingshuis gaat. Het perceel dat Cissie zoekt, moet verschillende verplaatsbare gebouwtjes kunnen herbergen, enerzijds voor permanente huisvesting van de katten, anderzijds voor beheerder en medewerkers. Interesse in Cissies plannen? Neem contact met haar op! Telefoon: 06-242 665 84, e-mail: pleeg.poezen@gmail.com .

Gezocht: woning met agrarische bebouwing voor papegaaienkwekerij

Patrick en Ireen van Papegaaienkwekerij Inca in Nieuwkuijk zoeken een locatie om hun bedrijf uit te breiden. Die locatie ligt bij voorkeur in of om Heusden, Haaren, Oisterwijk of Hilvarenbeek. Ze moet een woning en agrarische opstallen bevatten. Huren of kopen is wat Patrick en Ireen betreft beide mogelijk, eventueel in combinatie met woningruil (twee-onder-een-kap). Op de nieuwe locatie willen zij de papegaaienkwekerij ruimer opzetten en deze combineren met een zinvolle dagbesteding, zodat mensen die enige begeleiding nodig hebben kennis kunnen maken met deze bijzondere dieren. Heeft u een locatie beschikbaar? Patrick en Ireen zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-14 83 08 12. E-mailen kan ook: patrick_van_esdonk@hotmail.com .

Gezocht in De Kempen: locatie voor Herenboerderij

De jonge coöperatie Herenboeren De Kempen wil een Herenboerderij starten, een duurzaam opererend, kleinschalig gemengd bedrijf waar een boer in loondienst voedsel produceert voor zo’n 200 gezinnen, allemaal deels eigenaar van de Herenboerderij. Ze zoekt daarvoor grond in Eersel of Bergeijk van 15 á 20 hectare, liefst aaneengesloten en anders dicht bij elkaar. Opstallen zijn niet noodzakelijk, al is gelegenheid voor het opslaan van materiaal en machines wel gewenst. Beschikt u over zo’n locatie? Neem dan contact op met Tamara Maas (voorzitter coöperatie Herenboeren De Kempen), e-mail: info@herenboerendekempen.nl , telefoon: 06-54254645.

Zorgatelier zoekt rustige ruimte in of nabij Hilvarenbeek

Tejo en Marthe Sluijter van Zorgatelier Buiten zoeken een ruimte van minimaal 200 m2, liefst in het buitengebied van Hilvarenbeek of aan de rand van het dorp. De ruimte zal worden benut voor dagactiviteiten en fysiotherapie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). “Een natuurlijke omgeving met rust en ruimte past het beste bij de wensen, mogelijkheden en behoeften van (jong)volwassenen met NAH”, vertellen ze. Heeft u zo’n locatie? Neem dan contact op met Marthe of Tejo, telefoon: 013-5055058, e-mail: info@buiten.org . Kijk voor meer informatie over het zorgconcept op www.buiten.org.


Contact VABImpuls

VAB's Vraag & Aanbod