Gezocht: locatie (>1.500 m2) in buitengebied Zundert

Marcel Bruins van het kleinschalige, Zundertse bedrijf Kamer en suites is op zoek naar een nieuwe bedrijfslocatie (minstens 1.500 m2) in het buitengebied van de gemeente Zundert. Kamer en suites ontwerpt en maakt kamerafscheidingen met glas-in-looddeuren. Het bedrijf valt in milieucategorie 2 en levert zeer weinig overlast op voor buren en omgeving. Overweegt u uw woning met schuur of stal te verkopen? Of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Marcel Bruins, telefoon: 06 12 78 30 22.

Gezocht: locatie in Gemert-Bakel

Nils Nijhof en Sandra Klessens zoeken in Gemert-Bakel een perceel van drie tot acht hectare, waarvan twee hectare akker- of natuurgrond is, geschikt voor de aanleg van een voedselbos. Een deel zou eventueel ook al bestaand bos kunnen zijn. Wat ligging betreft, geven Nils en Sandra de voorkeur aan een perceel aan de rand van een bos (zoals in de gebieden Grotel, Handel, Stippelberg of Pandelaarse/Deelse Kampen) omdat zij hun voedselbos willen combineren met kleinschalige recreatie in de vorm van enkele natuurhuisjes. Zo willen zij natuur, voeding en duurzaamheid combineren met het gevoel van luxe en comfort voor een brede doelgroep. Interesse? Neem contact op met Nils Nijhof en Sandra Klessens via e-mail: nijhof.nils@gmail.com of telefoon: 06 50 56 64 64.

Aangeboden: recreatiecabins als (tijdelijk) verdienmodel

Wie op zoek is naar een nieuwe invulling voor boerderij, grond of gebouwen of wie tijdelijk een nieuw verdienmodel nodig heeft (op weg naar bijvoorbeeld de transitie naar natuurinclusieve landbouw) kan bij Hide&B terecht. Deze onderneming, actief in de eco-toeristische sector, plaatst moderne recreatiecabins aan de randen van agrarische percelen voor de duur van maximaal tien jaar. Hide&B regelt alles: van ontwerp en vergunningen tot plaatsing, verhuur en verwijdering van de cabins. De opbrengsten voor de grondeigenaar zijn minimaal 5.000 euro per cabin per jaar. Als extra dienst kan Hide&B grondeigenaren ook in contact brengen met adviseurs en ontwerpers die hen desgewenst helpen bij een integraal toekomstplan voor grond en onderneming. Kijk voor meer informatie op www.hideandb.io of neem contact op via e-mail: info@hideandb.io of telefoon: 06 52 38 28 35 (Jasper Muller).

Gezocht: grond én feedback voor nieuwe natuur met tiny houses

Het CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) Woonbos wil op meerdere locaties in het land nieuwe natuur met tiny houses ontwikkelen zodat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van ‘klein wonen in nieuwe natuur’. Daarvoor zoekt het collectief boeren en andere grondeigenaren die hun grond willen verkopen. Daarnaast wil Woonbos graag in gesprek met mensen voor input voor het plan en om het initiatief – ook vanuit het perspectief van grondeigenaren – aantrekkelijker te maken. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.cpowoonbos.nl

Contact VABImpuls

VAB's Vraag & Aanbod