‘Grijp de kans die het beste bij je past’

Naam: Vic Boeren
Persoonlijke kwaliteiten: Meedenkend coach, oplossingsgericht, expert in complexe strategische vraagstukken.

Vic: “Ik brainstorm graag met eigenaren van VAB’s over de kansen die het beste bij hen passen. Daarmee kom je verder in alle fases van het proces. Ook inzicht geven in haalbaarheid en het schetsen van een stappenplan horen daarbij. Voor de benodigde kennis beschik ik tevens over een uitgebreid netwerk van deskundigen.”

Vic is ook te vinden op Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/vicboeren

 

 ‘Verhelderend inzicht, nieuwe ideeën’

Naam: Marco Hol
Persoonlijke kwaliteiten: Gemotiveerd, tactvol, sterk empathisch vermogen, analytisch.

Marco: “Ik zet mensen graag aan het denken en help hen in hun zoektocht naar oplossingen en uitdagingen. Ik kom snel tot inzichten die leiden tot frisse, nieuwe ideeën. Dankzij mijn grote netwerk kan ik eigenaren van VAB’s voorzien van de juiste deskundigheid die in elke fase van essentieel belang is.” Lees meer over Marco Hol en zijn gesprekken met eigenaren 

Marco is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/marco-hol-73337973/

 

 ‘Gedreven kansen verkennen’

Naam: Jan Kerkhofs
Persoonlijke kwaliteiten: Open, sociaal, gedreven.

Jan: “In mijn ruim dertig jaar als accountmanager en manager bij een bank heb ik dossiers behandeld van agrarisch ondernemers en ondernemers in de detailhandel en industrie. Ik ken de weg in financiën en ondernemerschap en kan eigenaren van VAB’s daadkrachtig begeleiden bij de oriëntatie en de verkenning van hun plannen.”

Jan is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jkerkhofs/

 

 ‘Gedegen advies, warme belangstelling voor mensen’

Naam: Désiré van Laarhoven
Persoonlijke kwaliteiten: Energiek, positief ingesteld, brede belangstelling, kordaat, analytisch, verbinder.

Désiré: “Ik zet mensen in beweging en ambieer concrete resultaten. Eigenaren van VAB’s kunnen hierbij rekenen op mijn expertise als bedrijfsadviseur, bedrijfsleider, projectleider en gemeenteraadslid en mijn brede ervaring met projecten in het buitengebied. De gemene deler bij dit alles is mijn warme belangstelling voor het wel en wee van mensen.”

Désiré is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/desirevanlaarhoven/

 

 ‘Oog voor de VAB-eigenaar én zijn gezin’’

Naam: Nicole Lemlijn
Persoonlijke kwaliteiten: Betrokken, ervaren, met oog voor VAB-eigenaar én het gezin
erachter.

Nicole: “Ik ben een ervaren agrarisch adviseur die met VAB-eigenaren aan de slag gaat met zijn/haar vragen, wensen en mogelijkheden. Ik zoek mee naar de mogelijkheden die bij de eigenaar en zijn/haar gezin passen. Daarbij zet ik mijn brede kennis in van de sociale, economische en fiscale aspecten die daarbij komen kijken. Ook de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan neem ik mee.”

Nicole is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/nicole-lemlijn-0ab2884b/

 

 ‘Geen papieren oplossingen maar concrete resultaten’

Naam: Wiet van Meel
Persoonlijke kwaliteiten: Brabander, luisterend oor, direct, eerlijk, vasthoudend, grondhouding: ‘niets is onmogelijk, alles kan’.

Wiet: “Door VAB-eigenaren te ondersteunen in alle fases van de haalbaarheidsanalyse wil ik samen met hen kansen ontwikkelen. Geen papieren oplossingen, maar concrete resultaten en echte analyses. Ik luister naar ambities/dromen en zet daar mijn veertig jaar aan ervaring voor in op het gebied van rechtshulp, startersondersteuning, (additionele) financiering, loopbaanontwikkeling, kennisinfrastructuur en overheid.”

Wiet is ook te vinden op Linkedin: www.linkedin.com/in/wietvanmeel

 

 ‘Oplossingsgerichte gesprekspartner in elke fase’

Naam: Marianne Muller
Persoonlijke kwaliteiten: Pragmatisch, realistisch, verbinder, oplossingsgericht, organiserend vermogen.

Marianne: “In elke fase ben ik voor de VAB-eigenaar een gesprekspartner. Ik luister en stel veel vragen om daarmee een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de uitgangspositie. Door mee te denken, vertaal ik de vragen en wensen in passende oplossingen. Ook het creëren van draagvlak voor de beoogde oplossing hoort erbij. Zo ontstaat daadkrachtig een nieuw perspectief op de toekomst.”

Marianne is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/marianne-muller-23bba910/

 

 ‘Nieuwsgierig naar de wens én de mens’

Naam: Paul van Poppel
Persoonlijke kwaliteiten: Brabander, open, doelgericht, vasthoudend, analytisch, nieuwsgierig, positief ingesteld, goed in woord en geschrift, empathisch vermogen.

Paul: “Of het nu gaat om oriënteren, verkennen of analyseren, VAB-eigenaren kunnen rekenen op mijn ervaring als bestuurskundige, mediator en ervaring met/betrokkenheid bij het publiek bestuur, natuur, landschap, milieu en duurzaamheid. Verder weet ik in gesprekken met mensen tot de kern te komen en beschik ik over een goede kijk op intermenselijke verhoudingen.”

Paul is ook te vinden op Linkedin: www.linkedin.com/in/paul-van-poppel-25761448

 

 ‘Bedrijf of nevenactiviteit starten? Ik weet er alles van’

Naam: Paul Schellekens
Persoonlijke kwaliteiten: Ondernemer, kennis van de overheids- en agrarische sector, mediator, trainer startende ondernemers.

Paul: “Tijdens de oriëntatie en verkenning van de haalbaarheidsanalyse neem ik VAB-eigenaren mee op hun weg naar een nieuwe toekomst voor hun bedrijfslocaties. Mijn expertise in het coachen van ondernemers die met een nieuw bedrijf of nevenactiviteiten starten, helpt daarbij. Net zoals mijn grote netwerk in het bedrijfsleven en bij overheid en mijn ervaring als zelfstandig ondernemer in retail, horeca en groothandel.”

Paul is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/paulschellekens/ 

 

 ‘Die zoektocht doen we samen’

Naam: Jos van Wegen
Persoonlijke kwaliteiten: Rustig, betrokken, groot verantwoordelijkheidsgevoel, empathisch, creatief, oplossingsgericht, weet complexe zaken helder te vertalen.

Jos: “Met mijn brede en langjarige werkervaring in de agri en food kunnen VAB-eigenaren een beroep op me doen voor een haalbaarheidsanalyse. Ik begeleid en faciliteer hen in hun zoektocht naar creatieve en duurzame oplossingen voor hun vrijgekomen of vrijkomende bedrijfslocatie. Mijn grote netwerk zorgt snel voor de benodigde input om te achterhalen of wensen en ideeën potentie hebben.”

Jos is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/joswegen/

 Peer Verkuijlen

 ‘Mijn streven: een oplossing voor elke kwestie’

Naam: Peer Verkuijlen, projectleider VABIMPULS
Persoonlijke kwaliteiten: Gedreven, betrokken, energiek, positief ingesteld met veel ervaring in de private sector, het openbaar bestuur en in procesbegeleiding van kleine en grote initiatieven.

Peer: “Ik ondersteun VAB-eigenaren in alle fases die ze doorlopen in hun onderzoek naar de mogelijkheden voor hun bedrijfslocatie. Ik streef ernaar elke kwestie, van welke aard dan ook, op te lossen. Daarvoor zoek ik mee naar positieve mogelijkheden, verbind ik mensen die wat voor elkaar kunnen betekenen en denk ik mee in kansen vanuit sociaal-maatschappelijk, economisch en ruimtelijk oogpunt.”

Peer is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/peer-verkuijlen-63066399

 

 ‘Prille ideeën concreet maken’

Naam: Erik van Nuland
Persoonlijke kwaliteiten: Ervaren, resultaatgericht, een doener, ondernemersgericht, integer, met een specialisme in recreatie en toerisme.

Erik: “Advies begint altijd met een gesprek, liefst op de locatie zelf. Want naast ondernemerschap is de locatie, met name in de recreatiesector, essentieel. Afhankelijk van de vraag zal het gesprek oriënterend zijn of al concreter kunnen worden. Mijn ervaring ligt op het gebied van kennis van de markt, planologie, bedrijfseconomie, marketing en samenwerking.”

Erik is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/erik-van-nuland

 

 ‘Oog voor de wensen van eigenaren’

Naam: Adri van de Plas
Persoonlijke kwaliteiten: Betrokken, groot inlevingsvermogen, positief ingesteld.

Adri: “Ik kan in alle fases van het proces een meerwaarde leveren, vooral op sociaal en economisch gebied. Mijn brede netwerk stelt me in staat om ook expertise te bieden op andere vlakken. Verder houd ik bij het ondersteunen van ondernemers en eigenaren altijd oog voor de wensen en de mogelijkheden van mijn gesprekspartner(s).”

Adri is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/adri-van-de-plas

 

 ‘Ondernemer en zijn gezin staan centraal’

Naam: Gemma van den Berg-Hubers
Persoonlijke kwaliteiten: Loyaal, communicatief vaardig, enthousiast.

Gemma: “Ik ben inzetbaar in alle fases van de haalbaarheidsanalyse en breng hierbij de nodige financiële kennis mee. Voor mij staat te allen tijde de ondernemer en zijn gezin centraal. Daarbij kijk ik met een frisse, open blik naar de situatie, de wensen en mogelijkheden. Ik loop niet weg voor moeilijke vraagstukken maar bijt me erin vast en ga voor het maximale resultaat.”

Gemma is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gemma-van-den-berg-hubers-b38b2462/

 

 ‘Onderscheidende, haalbare plannen’

Naam: Hans van den Biggelaar
Persoonlijke kwaliteiten: Nieuwsgierig, doelgericht, creatief, Brabantse roots, hartelijk, mens- en oplossingsgericht. Breed netwerk bij overheid, bedrijven en kennisinstellingen.

Hans: “Mijn expertise komt vooral tot zijn recht in een scherpe oriëntatie. Door coaching, doorvragen en confronteren leg ik samen met VAB-eigenaren drijfveren bloot en werp ik helder licht op de belemmeringen. Zo komen we samen tot een onderscheidend en haalbaar plan voor de vrijgekomen of vrijkomende agrarische bedrijfslocatie of voor de ‘omschakeling’ die een agrarisch ondernemer voor ogen heeft.”

Hans is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/hans-van-den-biggelaar-6949307

 

 ‘Praktisch op weg naar een concrete oplossing’

Naam: Jan van den Broek
Persoonlijke kwaliteiten: Ervaring in groen ondernemen en groen onderwijs. Denkt praktisch en concreet, reflecteert.

Jan: “Ik ben inzetbaar voor een duurzame haalbaarheidsanalyse. Dankzij mijn praktijkervaring in de ‘groene ruimte’ kan ik me goed inleven in de situatie van eigenaren. Daarmee kom ik niet alleen samen met hen tot een echte vraag om het doel scherp te krijgen, maar ook tot concrete oplossingsrichtingen.”

Jan is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jan-van-den-broek-8572b413/

 Antoon Sanders

'Voor verbinding mens, geld en strategie'

Naam: Antoon Sanders
Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een ervaren coach die met een hoog empathisch vermogen mensen verbindt. Ik ga er altijd voor en weet Mensen – Geld – Strategie aan elkaar te verbinden.

Antoon: "Ik heb de kwaliteit “het niet geziene” te benoemen en geeft daarbij sturing en richting aan emotie. Ben een verbinder met een hoog inlevingsvermogen. De tegenstellingen blootleggen tussen hard & zacht, ziel & zaligheid zijn kenmerkend in mijn aanpak. Ik weet processen te managen om samen verder te kunnen. "

Antoon is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/antoon-sanders-7449a018/  

 

 ‘Oplossingen met hoofd en hart’

Naam: Nol Verdaasdonk
Persoonlijke kwaliteiten: Oplossingsgericht, open vizier, betrouwbaar, kritisch, niet bang voor lastige vragen.

Nol: “Mijn kwaliteiten komen het meest tot hun recht in de oriëntatie- en verkenningsfase van de haalbaarheidsanalyse. Ik zoek graag naar oplossingen die mensen met zowel hun hoofd als hun hart kunnen steunen. Daarom ga ik op zoek naar antwoorden op vragen als: ‘wat motiveert mensen?’, ‘waar zit hun kracht en waar bevinden zich de valkuilen?’ Dat leidt ook weleens tot verrassende, minder voor de hand liggende oplossingsrichtingen.”

Nol is ook te vinden op Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/nol-verdaasdonk-2bab2012

 

 ‘Met creatieve invalshoeken komen ambities dichterbij’

Naam: Phyllis den Brok
Persoonlijke kwaliteiten: Open, creatief, heeft de capaciteit om buiten de lijntjes te denken.

Phyllis: “Ik bezit een brede kennis, ben direct en geef niet snel op. Deze eigenschappen gebruik ik om tijdens gesprekken tot concrete stappen te komen. Zo faciliteer ik mensen bij het waarmaken van hun dromen en ambities.”

Phyllis is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/phliss/

 

 ‘Opties verkennen? Ik zet mijn netwerk in en zoek met je mee’

Naam: Aaltje Saarloos
Persoonlijke kwaliteiten: Open, gedreven, gericht op concrete resultaten, liefhebber van het buitengebied, collegiaal en ondernemend.

Aaltje: “Mijn rol in de oriëntatiegesprekken met eigenaren van leegstaande agrarische gebouwen is vooral: luisteren. Zo komen we er samen achter wat ze echt willen. Daarna zoek ik uit wat de mogelijkheden zijn. Mijn grote netwerk helpt om eigenaren daarbij deskundig van dienst te zijn. Tegelijkertijd voel ik oprechte liefde voor het boerenvak en streef ik altijd naar oplossingen die het platteland op de lange termijn leefbaar houden.”

Aaltje is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/aaltje-saarloos-11922b1

 

 ‘Alle wensen op tafel’

Naam: Adriaan Nooijen
Persoonlijke kwaliteiten: Oprechte aandacht voor het gevoel van ondernemers, een luisterend oor, maakt het onbesprokene bespreekbaar.

Adriaan: “Het is belangrijk dat ondernemers gaan ontdekken wat hun drijfveren voor de toekomst zijn. Daar help ik ze bij door mijn specialisme in cijfers, financiering en fiscaliteiten te combineren met een scherp oog voor hun gevoel. Ik luister, vraag door en schets vervolgens een toekomstplaatje waarin die drijfveren tot hun recht komen, samen met de ondernemers en hun gezin.”

Adriaan is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/adriaannooijen/

 Wilma Hendriks

'Op zoek naar de essentie'

Naam: Wilma Hendriks
Persoonlijke eigenschappen: Ik heb en kijk met een frisse blik, praktisch, oplossingsgericht. Oog voor het bedrijf en de mensen in het bedrijf. Boerendochter met een brede bedrijfskundige achtergrond.

Wilma: Met mijn scherpe vragen en intuïtie weet ik snel de essentie van een vraag te raken. Om vervolgens samen met u praktisch en creatief aan de slag te gaan met kansen, keuzes en oplossingen. Met mijn invalshoek die vaak anders en verrassend is, zet ik beweging in gang.

Wilma is ook te vinden op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/wilma-hendriks-37a8235/

 

           
 

 ‘Ga niet uit van beperkingen. Zoek naar wat wél kan’

Naam: Cees van de Ven
Persoonlijke eigenschappen: Verbindend vermogen, besluitvaardig en daadkrachtig, open, toegankelijk, enthousiast, nauwgezet, brengt mensen vanuit verschillende disciplines samen.

Cees: “Als oud-wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling in Reusel-De Mierden ligt de agrarische sector mij na aan het hart. De daaraan gerelateerde hedendaagse kwesties in deze branche zijn mij zeer bekend. Mijn adagium daarbij is: ga niet uit van beperkingen, maar zoek naar wat wél kan. Dankzij mijn wethoudersverleden kan ik eigenaren van VAB’s terzijde staan met een goede politiek-bestuurlijke sensitiviteit – en daarmee ook met het leggen van contacten bij gemeenten en andere instanties.”

Cees is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/cees-van-de-ven-30210514

 

 ‘De waarde van gezond boerenverstand’

Naam: Frans van Haperen
Persoonlijke eigenschappen: Verbindend, open, pragmatisch en positief ingesteld.

Frans: “Het is voor ondernemers of eigenaren van VAB’s goed om hun ambities bloot te leggen. Daarom ga ik met ze op zoek naar wat ze écht willen. Ook breng ik in kaart wat bij hen en de locatie past. Dat doe ik door te luisteren, vragen te stellen, gezond boerenverstand te gebruiken en mijn kennis – ik heb een financiële achtergrond – in te zetten. Doel: concreet stappen zetten naar een nieuw en passend perspectief.”

Frans is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/frans-van-haperen-216abb7/

 

 ‘Een creatieve invalshoek scherpt ideeën verder aan’

Naam: Gerbert Smulders
Persoonlijke eigenschappen: Analytisch, nieuwsgierig, creatief. Wisselt verdieping en geduld af met een kordate aanpak om concrete stappen te zetten.

Gerbert: “Voor de uitwerking van de haalbaarheidsanalyse is het waardevol om vlot van start te gaan. Dankzij mijn ontwerpende, creatieve houding werp ik nieuw licht op ideeën van VAB-eigenaren om vraagstukken scherper te krijgen. Hierbij kunnen ze tevens bogen op mijn analysevaardigheden en mijn brede kennis op het gebied van ruimtelijke ordening.”

Gerbert is ook te vinden op Linkedin: www.linkedin.com/in/gerbertsmulders

 

 ‘Samen optrekken lóónt’

Naam: Gert-Jan Roefs
Persoonlijke eigenschappen: Ondernemend, bouwkundig onderlegd, betrokken, pragmatisch, creatief, communicatief en hulpvaardig.

Gert-Jan: “Als voormalig melkveehouder heb ik ervaring met sloop (inclusief asbestsanering), verbouwing en hergebruik van VAB’s. Die kennis deel ik in de oriëntatie- en verkenningsfase graag met andere VAB-eigenaren. Verder ben ik thuis in bestemmingsplannen en politiek en beschik ik over een breed netwerk dankzij mijn lidmaatschap van de WaardenMakers (een organisatie die zich onder meer richt op een duurzaam, bruisend en leefbaar platteland). Ook daarvan laat ik VAB-eigenaren graag mee profiteren. Zo trekken we in deze fase samen op, op weg naar een nieuwe toekomst.”

Gert-Jan is ook te vinden op Linkedin: www.linkedin.com/in/gert-jan-roefs-loosbroek

 

 ‘Klankbord met een boerenhart’

Naam: Harm de Kleynen
Persoonlijke eigenschappen: Klankbord en adviseur met een boerenhart, houdt het overzicht, is betrokken, analytisch, realistisch, duidelijk.

Harm: “Ik ben inzetbaar in alle fases van de haalbaarheidsanalyse. Daarin neem ik als adviseur graag de tijd om met de ondernemer te kijken naar kansen om de koers en de strategie te bepalen. Hierbij houd ik continu het totaaloverzicht in het oog.”

Harm is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/harm-de-kleynen-5bb27938

 

 ‘De ondernemer als mens staat centraal’

Naam: Ienze Koekkoek
Persoonlijke eigenschappen: Ondernemer, goede ‘verstaander’, betrokken, rustig, creatief, vragensteller, betrouwbaar, goed in verbindingen leggen met anderen.

Ienze: “Door ervaring en inlevingsvermogen kan ik werken in het maatschappelijke krachtenveld van overheden, ondernemers, maatschappelijke organisaties en ‘gewone burgers’. Hierbij staat de ondernemer als mens voor mij centraal, die moet het doen. Als ik kan regelen, organiseren en verbinden ben ik in mijn element. Ik werk doelgericht, ten dienste van de VAB eigenaar.”

Ienze is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ienze-koekkoek-9a4b0013/

 

 ‘Vanuit praktijkervaring op weg naar oplossingen’

Naam: John Timmers
Persoonlijke eigenschappen: Enthousiast, assertief, energiek, krachtig, vindingrijk en praktisch ingesteld. Verbinder en gewend om besluitvaardig op te treden.

John: “Als voormalig agrariër én met ruim vijftien jaar ervaring als agrarisch adviseur weet ik de weg bij vraagstukken die over het buitengebied gaan. Ik beschik over grote netwerken in de agrarische sector en – dankzij mijn politieke activiteiten – in de lokale politiek. Die talrijke contacten zet ik graag in voor agrarisch ondernemers die willen stoppen.

John is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jmjtimmers/

 

 ‘Zo verandert onroerend goed met persoonlijke wensen mee’

Naam: Marcel de Rooij
Persoonlijke eigenschappen: Voormalig varkenshouder. (Agrarisch) makelaar met grote interesse in ontwikkelingen in buitengebied. Gericht op rendement voor opdrachtgever.

Marcel: “Of het nu oriënteren, verkennen of analyseren is, in alle fases voorzie ik ondernemers en hun gezinnen van advies wanneer ze willen stoppen met hun bedrijf of hun bedrijfsvoering willen veranderen. Zijn er vragen rondom onroerend goed? Dan schep ik onder meer een helder beeld van de ontwikkelkeuzes die ze hebben.”

Marcel is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/marcel-de-rooij-300a5828/

 

 ‘Ik vertaal persoonlijke wensen in een duurzaam toekomstplan’

Naam: Marieke Holweg
Persoonlijke eigenschappen: Betrokken, enthousiast, kritisch, pragmatisch. Heeft hart voor voedsel en de sector waarin dit geproduceerd wordt.

Marieke: “Met mijn brede ervaring in de agrarische sector en mijn financiële achtergrond ondersteun ik ondernemers in de oriëntatiefase van hun plannen. Dat doe ik door samen te onderzoeken wat zij en hun gezinnen echt willen voor de toekomst. Vervolgens schets ik ook een beeld van de wijze waarop die wensen in zijn te passen in een (financieel) duurzaam toekomstplan.”

Marieke is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mariekeholweg/

 

 ‘Ik spreek de taal van de sector en de overheid’

Naam: Marijn Hartgerink
Persoonlijke eigenschappen: Creatief, spontaan, enthousiast, oplossingsgericht, levensgenieter en altijd geïnteresseerd in de mens achter de mens.

Marijn: “Als boerenzoon heb ik grote affiniteit met de agrarische sector. Het zwaartepunt van mijn kennis ligt in de ruimtelijke ordening; ik pas alle beschikbare ruimtelijke ordening-instrumenten toe bij het vinden van creatieve oplossingen voor de toekomst van VAB’s en hun eigenaren. Mijn blik is echter breder, mede door ervaringen als begeleider van particuliere initiatiefnemers en als gemeentelijk projectleider. Daardoor spreek ik beide ‘talen’ en help ik mensen hun persoonlijke initiatief verder te brengen.”

Marijn is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/marijn-hartgerink-34758511/

 

 ‘Toekomstperspectieven die bevestigen. Of verrassen.’

Naam: Mario Knoops
Persoonlijke eigenschappen: Generalist met een grote interesse in en brede ervaring als maatschappelijk werker, jurist, wethouder, zorgdirecteur, zelfstandig ondernemer en vrijwilliger.

Mario: “Ik ben een in het buitengebied wonende boerenzoon. Daardoor kan ik me goed verplaatsen in eigenaren van VAB’s die over hun toekomst nadenken. Ik merk dat dit mensen vertrouwen geeft. En als dat er eenmaal is, zet ik mijn ervaring in om eigenaren perspectieven aan te reiken ter overdenking.

Mario is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mario-knoops

 

 ‘Een netwerk om van te profiteren’

Naam: Paul van der Velden
Persoonlijke eigenschappen: Innovatief, creatief en bevlogen, netwerker, verbinder en doorzetter. Commercieel ingesteld.

Paul: “Als oplossingsgerichte denker speel ik graag met de beschikbare marktgerichte instrumenten om persoonlijke initiatieven van mensen verder te brengen. Ik ben betrokken bij gebiedsontwikkelingen en leefbaarheidsprojecten en nam het initiatief voor innovatieve projecten in de regio. Daardoor weet ik hoe de hazen lopen bij gemeenten, provincie, maatschappelijke partners, ondernemers en onderwijs. In die branches heb ik een ruim netwerk opgebouwd waarvan ik VAB-eigenaren graag laat profiteren.”

Paul is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/pthwvandervelden

 

 ‘Realistische plannen, pragmatische oplossingen’

Naam: Henri Manders
Persoonlijke eigenschappen: Sociaal, collegiaal en behulpzaam, ruimdenkend, oplossings- en resultaatgericht, verbinder en intermediair.

Henri: “Mijn insteek bij het ondersteunen van eigenaren van VAB’s is om te komen tot een realistische uitvoering van een plan of een pragmatische oplossing voor een probleem. Het begint altijd met luisteren, gewoon aan de keukentafel. Naar de mens, de ondernemer, het gezin dat achter een plan of een probleem schuil gaat. Dit combineer ik met mijn kennis van en waardering voor het buitengebied en de mensen die er wonen en werken. Voor mij zijn herbestemming, nieuwe economische dragers en ruimtelijke kwaliteitsverbetering dagelijkse kost. Meestal vanuit het perspectief van de ondernemer/burger, waarbij ik de verbinding leg met de (gemeentelijke) overheid.”

Henri is ook te vinden op LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/henri-manders-4018b11b

 Hans van Zutphen

‘Een passend alternatief voor ondernemer en zijn gezin’

Naam: Hans van Zutphen
Persoonlijke eigenschappen: Ruime ervaring, brede kennis van de vraagstukken die spelen bij agrarische ondernemers en hun gezin, krijgt vertrouwen, sterk analytisch vermogen en resultaatgericht.

Hans: “Ik adviseer al bijna 40 jaar agrarische ondernemers. De juiste keuzes maken voor de locatie kan alleen als er een goede oriëntatie, verkenning en analyse gemaakt is van de wensen en mogelijkheden van locatie, ondernemer en gezin. Ik denk ondernemers te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze door mijn ruime ervaring als adviseur en mijn kennis van de bijkomende vraagstukken. Indien nodig kan ik mijn ruime netwerk inzetten.
Doel moet zijn een voor de ondernemer en zijn gezin passend alternatief.”

Hans is ook te vinden op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hans-van-zutphen-914775b5/

 Marc van Lieshout

 

 'Werken aan nieuw perspectief'

Naam: Marc van Lieshout 
Persoonlijke eigenschappen: Onafhankelijk, sensitief, doortastend, gezond boerenverstand en zeggen waar het op staat.

Marc: ”Ik ben een ondernemer en coach die je ondersteunt om keuzes te maken met perspectief. Voor jou, je gezin en jouw locatie. Dit start met helder krijgen wat je werkelijk wilt, leren van je verleden en dan richten op een succesvolle toekomst. Samen brengen we jouw plannen verder, focussen op haalbaarheid en rendement. Zodat je betekenis geeft aan je leven, met passie en plezier onderneemt of je talenten op een andere manier laat schitteren.”

 

Marc is ook te vinden op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marcvanlieshout/

 

 Vincent Roelofs

'Zoek het gesprek met de boer(in)'

Naam: Vincent Roelofs
Persoonlijke eigenschappen: Rustige persoon die snel vertrouwen wint van mensen. Generalist. Empathisch. Drang om te presteren. Groot netwerk en praktische ingesteld.

Vincent: "Ik ken de agrarische sector goed. Vooral in Brabant ben ik jaren actief geweest in de sector. Spreek de taal van de agrariër. Groot netwerk in de agrarische keten. Heb veel ervaring met het leiding geven aan veranderprocessen. Ervaring in het leggen van verbindingen tussen mensen en instanties. "            

Vincent is ook te vinden op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/vincent-roelofs-8728595/

 Jan van Iersel

 ‘Samen werken we aan haalbare alternatieven’

Naam: Jan van Iersel

Persoonlijke kwaliteiten: evenwichtig en rustig (ook in spannende situaties), vasthoudend en wilskrachtig, leider.

Jan: "Ik spreek de boerentaal, heb een groot netwerk en weet als initiatiefnemer van het VAB-beleid in mijn gemeente waar mogelijkheden en kansen liggen voor agrarische bedrijven met (toekomstige) lege gebouwen. Ik ben een evenwichtig en rustig persoon met een sterke wilskracht en vasthoudendheid."

Jan is ook te vinden op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jan-iersel-854b9133/

 Elly  Scheepers

 Naam: Elly Scheepers

Persoonlijke kwaliteiten: Gedreven persoon, ze hoort wat mensen niet zeggen, zorgt ervoor de iedereen het beste uit zichzelf haalt en verantwoording neemt.

Elly: "Ik ben ondernemend, kan goed analyseren en denk in mogelijkheden. Verder hou ik ervan om complexe zaken te ontrafelen, mijn bevindingen te delen en een proces te structuren.
Mensen omschrijven mij als een positieve, sympathieke en empathische vrouw. Aan tafel een betrokken agrarische gesprekspartner met veel ervaring en een aanstekelijke creativiteit voor oplossingen. "

Elly is ook te vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/elly-scheepers-0818793/

 Marieke Kersten

 Naam: Marieke Kersten

Persoonlijke kwaliteiten: Betrouwbaar, betrokken, daadkrachtig, luisterend oor, verbinder. Mijn levensmotto is: “waar een wil is, is een weg”.

Marieke: "Als boerendochter kan ik me gemakkelijk inleven in de situatie van de agrariër en zijn gezin.
Na vele jaren als accountant werkzaam te zijn geweest ben ik me professioneel gaan verdiepen in de “zachte kant” van het ondernemerschap.
In coaching stel ik de ondernemer, partner en gezin centraal. Samen zoeken we naar het meest gewenste toekomstplaatje en breng ik mensen in beweging."

Marieke is ook te vinden op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marieke-kersten-de-ruijter-89712768/

 

Contact VABImpuls

Onafhankelijke deskundigen