“Brabant is een provincie waar het goed wonen, werken en leven is. Cultuur, sport, leefbaarheid en sociale veerkracht dragen daar hun steentje ruimschoots aan bij. Sommige Brabanders leveren daar een bijzondere bijdrage aan, en ik vind dat iedereen dat moet weten”, aldus Henri Swinkels.

Erkenning

De Gouden Duim is een waardering voor vrijwilligers die zich inzetten voor leefbaarheid, cultuur of sociale veerkracht. Behalve een oorkonde en een trofee, vindt de provincie het vooral belangrijk om mensen erkenning te geven: we zien wat je doet en we vinden dat heel erg de moeite waard. Henri Swinkels gaat dan ook persoonlijk langs om de vrijwilliger in het zonnetje te zetten. En dat is altijd een grote verrassing! Na de uitreiking sturen we een artikel met foto naar de huis-aan-huis bladen en doen we verslag van de uitreiking in diverse nieuwsbrieven en natuurlijk op brabant.nl.

Wat kun jij doen?

Ken jij zo’n bijzondere Brabander die de Gouden Duim verdient? Stuur dan je motivatie naar goudenduim@brabant.nl t.a.v. Erika van Pinxteren.

Goed om te weten

• de genomineerde zet zich volledig op vrijwillige basis in
• de vrijwilliger staat niet in de schijnwerpers, maar verdient dit wel
• belangrijk dat er een link is met leefbaarheid, sport, cultuur of sociale veerkracht

We hebben de artikelen over de Gouden Duim-winnaars van 2016 en 2017 verzameld in een mooi boekje. Lees de verhalen van deze bijzondere mensen, die met hun inzet Brabant en de wereld mooier maken.


Contact Sociale Veerkracht

Vrijwilligers zijn goud waard voor Brabant

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+1=?

Reactiespelregels

Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn.
Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.