Samen maken we ons sterk voor een Brabant waarin iedereen mee kan doen. Voor nu en zeker ook voor in de toekomst.
Daarom gaan we tijdens de Sociale Veerkrachtdag samen aan de slag. We starten met een lunch waarna dagvoorzitter Carly Jansen het gesprek aan gaat over een Kwetsbaar en Krachtig Brabant en de Impact van Verandering. Dit doet zij o.a. met Henri Swinkels, Annemieke van der Zijden (directeur GGD West-Brabant) en Patrick Anthonissen (co-founder Young Impact).

Break-outsessies

Na dit gezamenlijke deel kunnen de deelnemers kiezen uit de diverse Break-out sessies. Zoals interactieve presentaties over o.a. de Veerkrachtige Stad, een Inclusieve Arbeidsmarkt en Positieve Gezondheid. Ze kunnen ook actief deelnemen aan de sessies over Social Design Methodieken, de Veerkracht Game of het meten van de Impact van hun initiatief.
Wil je meer informatie over deze dag, de Break-out sessies of wil je je aanmelden? Kijk dan op onze site.

Locatie

Locatie is De Koepelhal in de Spoorzone in Tilburg.

Reacties (2)

 1. Team sociale veerkracht Provincie Noord-Brabant
  31-08-2017 17:21 uur

  Beste Diny, de locatie is de Koepelhal in de Spoorzone. Dat is dezelfde locatie als de bijeenkomst waar u naar verwijst.
  Van 12.00 uur tot 17.30 is de Sociale Veerkrachtdag met het thema Vandaag Verandert. Om 17.30 uur start de bijeenkomst voor creatieve en duurzame oplossingen voor een veerkrachtig Brabant.

 2. diny stolvoort
  boxtel 31-08-2017 15:54 uur

  op 28 sept is er ook een bijeenkomst voor creatieve duurzame oplossingen voor een veerkrachtig Brabant in Tilburg. Waar wordt Vandaag verandert gegeven?

Reageer

Vul hier uw reactie in
 • Anti-spamvraag: 1+1=?

Reactiespelregels

Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn.
Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.