Challenge Innovation Makers Agrifood

De Challenge Innovation Makers Agrifood is een wedstrijd voor studenten om bij te dragen aan een duurzaam landbouw- en voedselsysteem. De provincie Noord-Brabant organiseert deze challenge en wil die de komende jaren samen met partners verder ontwikkelen. Ook in de toekomst willen we genieten van goed en lekker eten en een aantrekkelijke leefomgeving. Daarom wil Brabant een innovatieve voedselprovincie zijn met een landbouw- en voedselsector die vooroploopt in kwaliteit en duurzaamheid. Met een enorme kennis en ervaring, vakmanschap en innovatiekracht.

De uitdaging

In deze challenge dragen studenten bij aan een duurzaam landbouw- en voedselsysteem in de provincie Noord-Brabant. Waarbij ze gebruikmaken van kennis over data/trends en/of hightech. De provincie wil studenten van zoveel mogelijk verschillende opleidingen en onderwijsinstellingen uitnodigen hiermee aan de slag te gaan. Inzendingen kunnen gaan over het landbouw- en voedselsysteem als geheel of over praktische vraagstukken van bijvoorbeeld een ondernemer op het gebied van landbouw of voedsel. Deze vraagstukken pakken de studenten vaak al op als bestaande opdrachten voor school (Minoren, stages, afstudeervakken, projecten, etc). Deel jouw ideeën en plannen met ons. Inzendingen van alle niveaus (MBO, HBO en WO) zijn welkom!

Doe mee!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Kijk dan op www.landbouwvoedselbrabant.nl of neem contact op met Marcel Webster van de provincie Noord-Brabant (mwebster@brabant.nl, tel 06 – 55 68 69 67).