Deze video gaat over Dutch Food Week in Brabant

Dutch Food Week in Brabant

Brabant is een slimme provincie, die vooroploopt in het duurzaam produceren van gezonde voeding van hoge kwaliteit, in vernieuwende techniek én in betrokkenheid tussen boeren en inwoners. Daarom is Brabant in 2022 lead partner van Dutch Food Week. De week start op vrijdag 7 oktober met ‘Voorproeven op de Markt’ in 's-Hertogenbosch en duurt tot en met 15 oktober. Het belooft een week te worden met uiteenlopende activiteiten door heel Brabant, gericht op ons voedsel van vandaag en morgen! Ondernemers en organisaties in heel Brabant laten zien waar onze provincie groot in is.  

Een goed gevuld programma

Van 7 tot en met 15 oktober geven meer dan 200 organisaties in heel Nederland het publiek de kans om een kijkje te nemen in de wereld van agrifood. Het thema dit jaar is: ‘Aan tafel!’. Gezondheid, duurzaamheid en een goed leven staan centraal. Bij uitstek thema’s die passen bij Brabant. Op deze pagina vindt u een overzicht van activiteiten die (mede door de provincie) georganiseerd worden [link naar nieuwsbericht met programma nieuw aan te maken].
Buiten de activiteiten die door de provincie worden georganiseerd, worden door verschillende inspirerende Brabantse ondernemers open dagen georganiseerd. Iedereen kan tijdens Dutch Food Week een 'kijkje in de keuken' nemen van de producenten van ons voedsel van vandaag en morgen. Bekijk het volledige Brabantse programma op dutchfoodweek.nl.

In Brabant. Daar gebeurt het.