Startups

De aanmelding voor startups is vanaf maandag 1 maart geopend. Mobility Lab zoekt naar startups die iets kunnen betekenen op het gebied van onder andere smart mobility, duurzaamheid (CO2- en fijnstofreductie), infra (duurzaam gebruik van materialen) of logistiek (binnenvaart en op de weg) én die klaar zijn om te testen in de praktijk. Mobility Lab helpt hen met o.a. een vroege fase financiering van 25.000 euro en communicatie, marketing en PR. Aanmelden kan via mobilitylab.nl.

Launching customers

Naast startups is Mobility Lab ook op zoek naar launching customers. Dit zijn partijen met een challenge op het gebied van mobiliteit, waar een innovatieve oplossing mogelijk een oplossing kan zijn. Samen met de startup gaan zij testen of ze de challenge kunnen oplossen. Allerlei soorten partijen kunnen meedoen als launching customer; overheden, werkgevers, maar ook stichtingen of het MKB. Wilt u mee doen? Neem dan contact op met yves@mobilitylab.nl.

Over Mobility Lab

Mobility Lab is een initiatief van twee mobiliteitsprogramma’s: De Verkeersonderneming uit de regio Rotterdam en SmartwayZ.NL dat zich focust op Zuid-Nederland. Dit jaar sloot ook de Provincie Limburg aan. Mobility Lab is opgericht in 2017 en is actief in de regio’s Rotterdam, Den Haag en de provincies Noord-Brabant en Limburg. Het programma begeleidt startups naar een eerste klant om hun innovaties op het gebied van mobiliteit te testen in de praktijk. Kijk voor meer informatie op www.mobilitylab.nl.

Contact

Gezocht: startups die klaar zijn om te testen