De evenementen ProefMei, Ravelijnlezing en Mariadallezing zorgen voor een inspirerende kennismaking met de innovatieve kracht van de economische sector en de sensaties van de culinaire en culturele sector.

De Delta Regio

In de Delta Regio ligt de economische focus op de topclusters Biobased, Logistiek en Maintenance, waarmee de regio in belangrijke mate bijdraagt aan nationale en Europese groeiambities. Ondernemerschap krijgt in deze regio volop ruimte door innovatie en samenwerking tussen bedrijven, overheid en kennisinstellingen: cross-sectoraal en grensoverschrijdend. De samenwerking leidt tot hoogstaande technologische ontwikkelingen en tot slimme en vernieuwende producten. Daarnaast worden in deze regio ook op creatief, cultureel en gastronomisch gebied grenzen overschreden.

Bezoek het culinaire festival ProefMei in Bergen op Zoom. Neem deel aan de Ravelijnlezing of Mariadallezing met hun gerenommeerde keynote sprekers en laat je verrassen door de Tafel van Brabant in Brabant Living Lab.

ProefMei

Brabant is in 2018 de ‘Europese Regio van de Gastronomie’. Culinair festival ProefMei viert dit van 31 mei t/m 3 juni met het thema ProefMei Celebrates Food.

Logo Proefmei

Ravelijnlezing

Ravelijnlezing 2018 heeft op 31 mei onder de vlag ‘The Future of Food’ een viertal gerenommeerde keynote speakers geprogrammeerd die de deelnemers meenemen in de vraag wat we over tien jaar op ons bord hebben liggen.

Logo Ravelijnlezing

Mariadal Meeting

Op 23 mei vond de jaarlijkse Mariadal Meeting plaats in Roosendaal. Tijdens deze altijd druk bezochte bijeenkomst komen revolutionaire logistieke ontwikkelingen aan de orde.

Logo Mariadallezing

Tafel van Brabant

Vergeet tijdens Proefmei op 1 en 2 juni vooral ook niet een kijkje te nemen bij de Tafel van Brabant in de Franse Tuin. De Tafel van Brabant wordt gehost door Brabant Living Lab (provincie Noord-Brabant). Verwonder je bij deze bijzondere expositie over de nieuwste Innovaties op het gebied van voedsel, de toekomst van ons vervoer of kijk hoe jij je huis energieneutraal maakt met de nieuwste zonnepanelen of bouwmaterialen. Made in West-Brabant!

In de Brabant Bar schenken we een ouderwets bakje koffie. U bent van harte welkom!