Foto: Jury aan het werk (vlnr: Heleen Aarts, Erik Ronnes, Mieke Reynen, Marijke Voermans, Bert van Helvoirt, Mohamed Acharki)

 

Wat staat er 8 december op het programma?

Tijdens de finale op woensdag 8 december passeren alle 30 inzendingen van De Brabantse Stijlprijs 2021 nog eens de revue. Want ze zijn allemaal van waarde voor de Brabantse woningbouwopgave. Vanuit de jury deelt gedeputeerde en juryvoorzitter Erik Ronnes hun bevindingen over de oogst van de Stijlprijs 2021. Tevens krijgt u een kijkje in de keuken van de 5 finalisten. Zij vertellen hun verhaal, van droom tot resultaat. Vol passie, trots en doorzettingsvermogen. De juryleden van de Stijlprijs 2021 zullen op deze verhalen reflecteren. Het slotstuk van deze bijeenkomst staat natuurlijk in het teken van de bekendmaking van de Publieksprijs en de Juryprijs. Dit wilt u toch niet missen?

Volg de uitzending live op woensdag 8 december vanaf 15.00 uur via de livestream!

Achtergrond

Voor De Brabantse Stijlprijs 2021 ging de provincie Noord-Brabant op zoek naar vernieuwende woonvormen die net even anders zijn en inspelen op de behoeften van deze tijd. Vanuit heel Brabant gaven maar liefst 30 bijzondere woonprojecten gehoor aan deze oproep. Uit deze rijke oogst met stuk voor stuk inspirerende initiatieven koos de jury 5 finalisten: Gezinshuis El Noor in Breda, De Lindehoeve in Tilburg, het NRE-terrein in Eindhoven, Kloostervelden in Sterksel en Bewust Wonen Werken Boschveld in ’s-Hertogenbosch. Allemaal projecten met een eigen karakter die naadloos passen bij het thema van deze Stijlprijs ‘Een thuis voor iedereen!’.

Contact

Volg de finale van De Brabantse Stijlprijs 2021 live!