Stijlprijs 2021 in magazine: Brabantse Week van het Wonen

In de Brabantse Week van het Wonen heeft de provincie in verschillende webinars aandacht gevraagd voor het actieprogramma, de veranderende woonvraag en vernieuwende woonprojecten. Zo ging het bij ‘zorgzame gemeenschappen’ het over echt samen-leven en samen-zorgen, in combinatie met gemeenschappelijk of geclusterd wonen.
Het verrijken van de woningvoorraad met nieuwe woonvormen die net even anders zijn en die inspelen op behoeften van deze tijd kwam voorbij in ‘bevolking, woningopbouw en planaanbod’. Bij ‘vergrijzing’ werd ingegaan op geschikte woningen waarin mensen oud kunnen worden, met of zonder zorg. Allemaal onderwerpen die passen bij het thema ‘Een thuis voor iedereen!’ van de Stijlprijs 2021.

U kunt terugblikken in het online magazine de Brabantse Week van het Wonen. Hierin vindt u ook meer informatie over de Brabantse Stijlprijs 2021.

De Brabantse Stijlprijs

Iedereen kan een project indienen voor De Brabantse Stijlprijs 2021. Naast bewoners en initiatiefnemers dagen we ook professionele partijen, zoals ontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en zorginstellingen uit om hun meest duurzame, betaalbare of anderszins bijzondere projecten in te zenden die passen bij het thema ‘Een thuis voor iedereen!’. Er is een juryprijs en een publieksprijs te winnen, maar bovenal biedt deze competitie een podium om elkaar te inspireren met gerealiseerde projecten, waar dan ook in Brabant.

Meer informatie

Wilt u een project inzenden? Kijk dan voor meer informatie op de pagina Meedoen. Verder vindt u nu ook de antwoorden op de Veelgestelde vragen op deze website.

Contact

Stijlprijs 2021 in magazine: Brabantse Week van het Wonen

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 1+1=?

Reactiespelregels

Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn.
Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.