De Brabantse Stijlprijs 2021 gelanceerd: Een thuis voor iedereen!

De Brabantse Stijlprijs is een provinciale prijs die zich richt op de kwaliteit van onze leefomgeving in Brabant. Brabanders worden uitgedaagd om mooie gerealiseerde projecten in te zenden. Gedeputeerde Erik Ronnes: “Met deze 3e editie willen we woonprojecten in het zonnetje zetten die vanwege één of liever nog meer aspecten bijzonder zijn. Die inspirerend zijn voor anderen en laten zien dat wonen zoveel meer is dan een dak boven je hoofd. Liefde voor een gebouw dat je graag zou willen behouden voor de toekomst of een bijzondere plek waar mensen samen verantwoordelijkheid voor nemen. Of juist omkijken naar elkaar op een praktische of originele manier.”

Meedoen

Iedereen kan een project indienen voor De Brabantse Stijlprijs 2021. Naast bewoners en initiatiefnemers kunnen ook professionele partijen, zoals ontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en zorginstellingen hun meest duurzame, betaalbare of anderszins bijzondere projecten inzenden als deze passen binnen het thema ‘Een thuis voor iedereen!’. Er is een juryprijs en een publieksprijs te winnen, maar bovenal biedt deze competitie een podium om elkaar te inspireren met gerealiseerde projecten, waar dan ook in Brabant.

Contact

De Brabantse Stijlprijs 2021 gelanceerd: Een thuis voor iedereen!

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Eerste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn.
Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.