Denk aan groepswonen voor ouderen, woningen waar een mantelzorger bijvoorbeeld in huis woont, tijdelijke woningen in lege panden of met een woongroep klein wonen in eigen tiny houses.

Doe mee!

U kunt tot en met vrijdag 12 februari 2021 uw project inzenden voor De Brabantse Stijlprijs 2021 via het online inzendformulier. Vul uw contactgegevens in samen met informatie over uw project. En voeg aan dit formulier de verplichte documentatie toe. Die documentatie bestaat uit een toelichting op uw initiatief, een verbeelding van uw initiatief en een kort filmpje over uw initiatief. Bekijk de instructies voor het opnemen van uw filmpje. En zie ook de pagina Inzendproces met de belangrijkste vragen van het inzendformulier. Op die manier kunt u zich goed voorbereiden, voordat u daadwerkelijk uw project gaat inzenden.

Reglement

In het reglement is de procedure van De Brabantse Stijlprijs 2021 opgenomen, van lancering tot en met prijsuitreiking. Hierin vindt u onder andere alle voorwaarden en eisen om projecten in te dienen, informatie over de inzendingen, de jury en de planning. Het reglement is bindend voor alle betrokken partijen bij De Brabantse Stijlprijs 2021: opdrachtgever, deelnemers en jury.