Deze vragen staan centraal tijdens het Social Enterprise Overheidscongres 2021. U bent van harte uitgenodigd om op woensdag 13 oktober van 09.30-14.00 uur aan te sluiten bij de Regiohub Zuid in de MotMot Gallery in Breda. Het programma start met het plenaire, digitale gedeelte van het Overheidscongres. In de middag vinden sessies plaats over het Brabant Outcomes Fund, impactvolle inkoop en het bouwen van een netwerk rond impact. We sluiten samen af met een lunch.

Wie en wat kunt u verwachten?

Tijdens het ochtendprogramma spreken onder andere Sander Heijne (o.a. auteur van het boek Fantoomgroei) over het versnellen van de transitie naar een impacteconomie en Jeroen Joon (Wethouder gemeente Apeldoorn) over het belang van de City Deal Impact Ondernemen. Deze City Deal pakt obstakels voor impactondernemers aan en brengt impact ondernemen op een nieuw niveau. Ook Sandra Ballij (ondernemer BOF ronde 1) staat op het programma.

Provincie Noord-Brabant host de Regiohub Zuid, waar drie sessies gepland staan over concrete manieren om meer impactgericht te werken.

U kunt zich aanmelden voor de Regiohub Zuid

Gaat u mee in gesprek op 13 oktober in de Regiohub Zuid? Aanmelden kan via het aanmeldformulier overheidscongres Regiohub Zuid.


Contact

Drie impactvolle workshops in de Regiohub Zuid tijdens Social Enterprise Overheidscongres

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Eerste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier Icoon externe link;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemenIcoon email link om reactie te laten verwijderen.