Wat hebben jullie de afgelopen periode gerealiseerd?

Wij helpen talenten die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bij de start of een vervolgstap in hun carrière. Dat hebben we ook de afgelopen periode volop gedaan. Zo hebben we maar liefst 94 nieuwe talenten in Brabant leren kennen en nu bekijken we per persoon hoe wij hen een stap verder kunnen helpen. Bovendien organiseerden we diverse job dates en lanceerden wij onze online academy.

Vertel eens, wat houdt die online academy in?

Op 1 oktober lanceerden wij onze online academy. Dit is het eerste toegankelijke online platform voor iedereen die blind, slechtziend, doof en slechthorend is. Het is een deel van ons ontwikkelingsprogramma wat alle kandidaten doorlopen. Hierdoor bereiden zij zich zo goed mogelijk voor op de zoektocht naar werk. De academy telt 1.300 leden en ons trainingsaanbod bestaat uit 15 online trainingen. We breiden de trainingen op dit moment uit. Via deze trainingen hebben we 45 Brabantse talenten klaargestoomd voor werk. We zoeken nu een baan die bij hen past.

En hoe staat het met de ‘job dates’?

We hebben diverse job dates georganiseerd, onder andere op het provinciehuis van Noord-Brabant. Een job date is een leuke en vrijblijvende manier waar organisaties kunnen kennis maken met onze talenten en andersom. De talenten kunnen tevens op deze manier oefenen met het solliciteren en vergroten hun kansen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatie bij een werkgever.
In verband met de Coronacrisis kunnen we op dit moment natuurlijk geen fysieke job dates organiseren. Wel blijven we keihard werken voor onze kandidaten bij de zoektocht naar een baan. We laten kennismakingsgesprekken en sollicitaties gewoon via Skype doorgaan!

Wil je nog een oproep doen naar het netwerk?

Natuurlijk! Wij zijn hard op zoek naar organisaties die sollicitaties willen ontvangen. Voor hen organiseren we een online job date. Dus wil jij ook op een duurzame wijze inclusief talent in jouw organisatie inzetten? Laat het ons dan weten via info@ctalents.nl. We bieden je dan een mooi inclusief cadeau aan: de online zakelijke gebarentaaltraining!

Contact

Volop ‘job dates’ en een online platform van Ctalents

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Eerste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier Icoon externe link;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemenIcoon email link om reactie te laten verwijderen.