Komt u ook?

  • Wanneer: woensdag 23 september tussen 13:00 en 15:00 uur
  • Waar: achter de laptop, pc, tablet of telefoon

Brabant is onderdeel van de Trebeck Takes Over Holland Tour! Het evenement is georganiseerd met THRIVE Institute en Academische Werkplaats 'Brede welvaart in de regio’ en met Katherine Trebeck.

Wie is Katherine Trebeck?

Katherine is adviseur van de premier van Nieuw-Zeeland, inspirator en pleitbezorger voor een toekomstbestendige economie gericht op maatschappelijk en duurzaam welzijn. Een van de initiatiefnemers van WEAll (Wellbeing Economy Alliance) en grondlegger van een nieuw economisch gedachtegoed, waarbij de focus ligt op welzijn en niet enkel op welvaart. Ze is een van de drijvende krachten achter de transitie van een BBP (bruto binnenlands product) gedreven regering naar een welzijnsregering in Nieuw-Zeeland, IJsland, Schotland en Wales. Tijdens dit event wordt het gedachtegoed van the Economics of Wellbeing toegankelijk en toepasbaar gemaakt en juist daarmee maken we impact!

Online event

Door corona verwelkomt ze ons nu digitaal met een meetup op woensdagmiddag 23 september over deze “wellbeing economy” en het belang van projecten zoals het Brabant Outcomes Fund om daar te komen.

Aanmelden

Katherine start met een keynote, met aansluitend de mogelijkheid om vragen te stellen. Vervolgens gaan groepjes deelnemers in break-out sessies aan de slag met een aantal uitdagingen, specifiek gericht op Brabant. Inhoudelijk sterke gespreksleiders begeleiden deze gesprekken. De resultaten daarvan nemen zij mee in een talkshow, waarbij ook Katherine weer aanschuift om daarop te reflecteren. Moderator Elske Verbraak verzorgt de vlotte doorloop van de hele meet-up. Vanwege de spreker is de meetup gedeeltelijk in het Engels.

Contact

Online event Trebeck Takes Over Holland Tour

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Eerste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier Icoon externe link;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemenIcoon email link om reactie te laten verwijderen.