Onderzoek: ondernemen en balans tussen people, planet en profit

We zijn ons er van bewust dat velen van jullie zich door Corona in onzekere situaties bevinden, met zorgen om de gezondheid van jezelf en anderen in je naaste omgeving, zorgen om de volhoudbaarheid van je onderneming of initiatief. Maar misschien heeft deze onzekere situatie bij sommigen van jullie ook wel de hoop aangewakkerd dat we uit de puinhopen van Corona een maatschappij kunnen opbouwen die écht in balans is: met een gezonde economie, gezonde omgeving en gezonde burgers. Of anders gezegd: een maatschappij waarbij er balans is tussen welvaart, welzijn en welbevinden.

Die omslag zal niet vanzelf gaan en vraagt om inzet van iedereen: ondernemers, overheden, burgers, financiers etc. De provincie Noord-Brabant wil graag beter weten waar en hoe zij een rol kan spelen bij het stimuleren van een gezond Brabant. Omdat we daarbij jullie hulp nodig hebben, hierbij het vriendelijke verzoek om bijgaande vragenlijst in te vullen.

Betekenisvol Brabant

Deze inventarisatie is een vervolg op een eerdere inventarisatie die wij in opdracht van de provincie Noord-Brabant in 2017 uitvoerden. De uitkomsten van Betekenisvol Brabant 2017 vormden de basis voor de eerste investeringsronde van het Brabant Outcomes Fund (BOF). Momenteel is de provincie Noord-Brabant de mogelijkheden en relevantie voor een volgende BOF-investeringsronde aan het onderzoeken. Ook dit keer zullen de uitkomsten van de inventarisatie belangrijke input vormen.

Doe mee

Wij hopen daarom dat je de vragenlijst wil invullen op https://nl.surveymonkey.com/r/BetekenisvolBrabant2020.

De lijst bestaat uit 38 vragen, invullen kost ongeveer 15 minuten. De lijst staat open t/m 10 mei. Zet deze vragenlijst gerust door naar andere ondernemers en initiatiefnemers die actief zijn in Brabant (of de ambitie hebben actief te worden in Brabant). In de vragenlijst gebruiken we het woord onderneming, dit omvat ook (burger)initiatieven, MKB, grootbedrijf etc. 

Veel dank voor je deelname!

Vragen?

Contact

Onderzoek: ondernemen en balans tussen people, planet en profit

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 1+1=?

Reactiespelregels

Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn.
Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.