Het BOF en Stérk.Brabant trekken daarbij in de organisatie samen op. Stérk.Brabant vanuit de activiteiten om initiatieven verder te ontwikkelen en BOF vanuit het klaarstomen voor opschalingsvragen van ondernemers met impact. Dat is pas echt Samen Stérk!

Het gezamenlijke netwerk maakt het mogelijk om elkaar te leren kennen, kennis te delen en geeft toegang tot de interessante workshops en kennissessies met de focus op opschalingsvraagstukken voor ondernemers met impact. Ook kun je toegang krijgen tot interessante extra’s van Stérk.Brabant, zoals verdiepende kennissessies of één-op-één coaching van de workshopleiders.

In de eerste helft van 2019 zijn er volop activiteiten georganiseerd en de loop van augustus wordt de nieuwe agenda aangekondigd.

Over Stérk.Brabant

Stérk.Brabant is een actief netwerk waarin mensen, maatschappelijke initiatieven en organisaties samenwerken om de Brabantse samenleving meer leefbaar, sociaal veerkrachtig en weerbaar te maken.
Het is de ambitie van Stérk.Brabant om de maatschappelijke initiatieven in Brabant sterker en toekomstbestendig te maken.In deze ambitie versterken het Brabant Outcomes Fund en Stérk.Brabant elkaar, door samen op te trekken. Stérk.Brabant vanuit hun activiteiten om initiatieven verder te ontwikkelen. Het BOF vanuit het klaarstomen voor opschalingsvragen van ondernemers met impact.

Interesse?

Geïnteresseerde sociaal ondernemers in Brabant zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het netwerk. Initiatieven die werken aan gezondheid, welzijn, participatie en een duurzame samenleving kunnen zich aansluiten bij Stérk.Brabant!

Zie ook