HAS award

Stemmen

Er zijn 3 organisaties genomineerd in de categorie ‘Duurzame samenwerking non-profit’: LLTB (Limburgse Land- en Tuinbouwbond), Waterschap Aa en Maas en Provincie Noord-Brabant. U kunt stemmen tussen 1 en 15 juni stemmen via hasyearevent

HAS Year Event

De HAS Awards worden uitgereikt tijdens het HAS Year Event op 20 juni. De 8e editie van het HAS Year Event staat in 2019 in het teken van de Sustainable Development Goals. Ervaar tijdens het HAS Year Event hoe studenten, docenten en professionals samen werken aan een gezonde en duurzame wereld. Met uitdagingen als voedselzekerheid, de transitie van fossiele naar duurzame energiebronnen, het verbeteren van de bodem, gezond eten, een gezonde leefomgeving en klimaatverandering. Dit laat HAS Hogeschool zien door projecten en samenwerkingen te koppelen aan de Sustainable Development Goals. Dit via inspirerende sprekers, een kennisexpositie én de uitreiking van de HAS Awards.

Ga voor meer informatie, het programma en aanmelden naar www.hasyearevent.nl

Samenwerking met HAS Hogeschool

Al meerdere jaren werkt de provincie met HAS Hogeschool samen op diverse niveaus en onderwerpen. Actuele voorbeelden van samenwerkingen tussen HAS Hogeschool en de provincie: Afstudeerprojecten vanuit Ecologie en Mobiliteit, stages, kennisontwikkeling ‘Streekontwikkeling en gezondheid’, het gastheerschap voor de minor ‘Wereldwijde voedseldialoog’ en partnership met betrekking tot de lectoraten ‘Innovatief ondernemen met natuur’ en ‘Bodem’.

Contact

Provincie genomineerd voor HAS Award

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan reactie laten verwijderen .