Professionele kunst

In de periode 2017-2020 ondersteunt de provincie culturele instellingen op basis van de subsidieregeling Hedendaagse cultuur. Die subsidieregeling richt zich op drie verschillende soorten instellingen: instellingen met landelijke zichtbaarheid (paragraaf 1), instellingen met een sterke regionale betekenis (paragraaf 2) en nieuw talent (paragraaf 3).

Onderaan deze pagina en op www.brabantcultuur.nl vindt u meer informatie over de instellingen die de provincie tot en met 2020 ondersteunt.

Aanvraag subsidie professionele kunsten 2021-2024

Brabantse instellingen die zich richten op het ontwikkelen, produceren of presenteren van professionele kunnen een vierjarige exploitatiesubsidie van de provincie aanvragen. De aanvraagtermijn loopt van 3 december 2019 tot en met 30 januari 2020. In totaal is jaarlijks bijna 6 miljoen provinciaal geld beschikbaar. De activiteiten waarvoor u subsidie aanvraagt, moeten van hoge artistieke kwaliteit zijn en een regionale of (inter)nationale betekenis hebben. Ga voor meer informatie over de criteria naar de regeling.

Provinciale subsidie aanvragen kan vanaf 3 december via het digitaal loket. Via dit loket kunt u ook direct subsidie aanvragen voor de gemeenten Breda, Tilburg en Den Bosch. Subsidieaanvragen voor de gemeente Eindhoven kunt u rechtstreeks bij Stichting Cultuur Eindhoven indienen.

Zie ook