Spelregels Instagram fotowedstrijd
 1. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer:
 2. Enkel foto's op persoonlijke profielen kunnen meedoen aan de fotowedstrijd. Bedrijfsprofielen zijn uitgesloten van deelname.
 3. De foto moet in de provincie Noord-Brabant zijn genomen en voorzien zijn van een locatieaanduiding. Dat mag in de vorm van een hashtag, beschrijvende tekst of een geotag.  
 4. De looptijd van de actie is doorlopend: je kunt op ieder moment van het jaar deelnemen.
 5. De prijs die wordt vergeven per themawedstrijd heeft een waarde van € 50. 
 6. Via Instagram krijgt de winnaar een persoonlijk bericht en de winnende foto wordt gedeeld op het Instagram account van de provincie.
 7. De deelnemende foto's worden als volgt beoordeeld: 
  • Er wordt beoordeeld of de instagrampost voldoet aan de wedstrijdvoorwaarden (in Brabant genomen, gebruik van hashtags, tag, etc.).
  • De webredactie van de provincie selecteert 3 foto's en de winnaar wordt bepaald door een van de professionele fotografen waarmee de provincie Noord-Brabant samenwerkt.
 8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 9. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 10. Alle foto's die deelnemen aan de fotowedstrijd kunnen worden gedeeld op het Instagramaccount van de provincie en de foto's kunnen worden gebruikt in andere (social en online) media-uitingen van de provincie Noord-Brabant.  
 11. Medewerkers van de provincie Noord-Brabant zijn uitgesloten van deelname.
 12. De persoonsgegevens die in het kader van de fotowedstrijd worden verkregen, worden alleen gebruikt voor deze actie en worden niet verstrekt aan derden.
 13. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 14. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 15. De provincie Noord-Brabant kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze voorwaarden gedurende de looptijd van de wedstrijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de wedstrijd wijzigen of aanpassen.
 16. Voor vragen en/of klachten kan contact worden opgenomen met de webredactie van de provincie via webredactie@brabant.nl of via en privébericht op Instagram. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
 17. De promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram.
 18. Deze fotowedstrijd is een initiatief van de provincie Noord-Brabant.

Contact

Spelregels Instagram fotowedstrijd