In juni 2018 werd u via het nieuwsbericht Snellere aanleg fietspad langs N625 bij Oss op de hoogte gebracht van de versnelde aanpak van het fietspad langs de N625 tussen Oss en Lithoijen. De provincie verwacht het fietspad in 2020 aan te gaan leggen. Eerst moet het bestemmingsplan worden aangepast en gronden aangekocht.

Onderzoeken op locatie

Voor de voorbereiding van de realisatie en het aanpassen van het bestemmingsplan moet veel informatie worden verzameld, zoals de aanwezigheid van archeologische waarden, bijzondere flora of fauna, explosieven of verontreiniging in de bodem. Momenteel is de provincie samen met de gemeente Oss alle benodigde onderzoeken aan het voorbereiden. De komende tijd wordt hier op locatie onderzoek naar gedaan. Daarnaast wordt gewerkt aan het ontwerp voor het fietspad, dat als basis dient voor de wijziging van het bestemmingsplan.

Herziening bestemmingsplan

Tegelijkertijd worden de juridische stukken voorbereid die nodig zijn voor een herziening van het bestemmingsplan. Naar verwachting ligt dit bestemmingsplan begin 2020 ter inzage. Het staat eenieder vrij om hierop een zienswijze te maken. Zodra het proces voor de totstandkoming van het bestemmingsplan concreter is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Contact

Update aanleg fietspad N625 Oss-Lithoijen

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.