Het gaat hierbij over de aanleg van een volledig nieuwe weg op het gedeelte tussen de provinciale weg Oosteind en de Steenstraat in Dongen (deelproject 2 van N629). In 2016 is het voorkeursalternatief (“Bundeling Noord”) bepaald. Deze is nu uitgewerkt in een ontwerp Provinciaal InpassingsPlan. Gedeputeerde Staten hebben op 16 januari 2018 het Ontwerp-inpassingsplan vastgesteld en besloten deze nu ter inzage te leggen.

Waar inzage?

Het Ontwerp-inpassingsplan N629 Oosterhout-Dongen ligt van vrijdag 26 januari tot en met donderdag 8 maart 2018 ter inzage.

 • Geïnteresseerden kunnen de plannen vanaf 26 januari 2018 digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt direct en eenvoudig naar het juiste plan via www.brabant.nl/ontwerpN629.
 • Er ligt ook een papieren versie in het provinciehuis in Den Bosch, de gemeentehuizen van Oosterhout en Dongen en in het Oostquartier in Oosteind.

De provincie ontvangt uw reactie bij voorkeur digitaal. U kunt eenvoudig en direct reageren via www.brabant.nl/ontwerpN629. U kunt uw reactie ook schriftelijk sturen onder vermelding van ‘N629 Oosterhout- Dongen’ aan

 • Provincie Noord-Brabant, Gedeputeerde Staten,
  T.a.v. Mevr. A. Verhagen (verd.21)
  Postbus 90151
  5200 MC ’s-Hertogenbosch

Het is niet nodig uw reactie op meerdere wijzen in te dienen, enkel schriftelijk of digitaal is voldoende.

Informatiebijeenkomst

Op 20 februari organiseert de provincie een inloopavond voor belangstellenden. Bezoekers kunnen er terecht met vragen over de inhoud van de plannen en de procedure rond het Ontwerp-inpassingsplan en het indienen van een zienswijze. De inloopavond duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur en vindt plaats in het Oostquartier aan de Provincialeweg 96 in Oosteind. Tijdens de informatieavond op 20 februari 2018 lanceren we een driedimensionale (3D) versie van het voorlopige ontwerp. U kunt vanaf die datum dan thuis achter de computer nog eens rustig en uitgebreid kijken naar dit voorlopig ontwerp. U kunt daarbij ook gericht inzoomen op specifieke locaties.

Vervolg

De provincie zal de zienswijzen behandelen. Mede op basis van de zienswijzen stellen Provinciale Staten het definitieve inpassingsplan vast. Na de definitieve vaststelling volgt publicatie van het vastgestelde inpassingsplan. Daarna kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Raad van State. Bij gewijzigde vaststelling door Provinciale Staten van het inpassingsplan kunnen alle belanghebbenden beroep instellen tegen de wijzigingen.

 

Contact

Ontwerp-inpassingsplan N629 ter inzage

Zie ook

Links naar (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
 • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

 • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
 • velden voorzien van een * zijn verplicht;
 • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
 • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
 • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.