De bijeenkomst werd georganiseerd door de gemeente en vond plaats in gemeenschapshuis De Jachthoorn. Zo’n 120 belangstellenden lieten zich bijpraten door wethouder Van den Boogaart, door mevrouw Vosters van het adviesbureau Tauw/Advin en door de heer Peters van het bureau Goudappel Coffeng. De heer Peters zal in het verdere traject namens de provincie als omgevingsmanager optreden. Dat betekent dat hij het schakelpunt is tussen de omgeving (onder andere inwoners van Sint Hubert, belangengroeperingen e.d.) de betrokken overheden en onderzoekers.

Tijdens de avond werd een beeld gegeven van het doel en de opzet van de studie, de aanleiding, de afbakening en de planning. Er werd echter vooral ingegaan op hoe de omgeving en andere stakeholders actief in het proces worden betrokken. Belanghebbenden en belangstellenden kunnen de voortgang van het project volgen via www.brabant.nl/N264.

Graag uw reactie

De provincie en de gemeente Mill en Sint Hubert nodigen u van harte uit om uw ervaringen en problemen op het gebied van leefbaarheid, verkeersveiligheid en doorstroming op de N264 kenbaar te maken. U kunt uw reactie sturen naar N264@brabant.nl.

Contact

Bijeenkomst N264 Uden Haps

Zie ook

Links naar (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.