Doel van de middag is kennis maken met nieuwe en bestaande initiatieven op het gebied van mobiliteitsoplossingen, en vooral ook te matchen. Deelfietsen, autodelen, verschillende apps, platforms en services. Vraag is natuurlijk wat past bij uw gemeente, waar zou u meer van willen weten of direct mee aan de slag willen?

Veranderingen mobiliteit

De wereld van de mobiliteit is volop in beweging. Vraag is hoe het openbaar vervoer van de toekomst eruit ziet. Welke nieuwe diensten en ideeën zijn er al, en welke kansen bieden die?
De provincie wil goed voorbereid zijn op die toekomst en denkt ook na over de rol die overheden hierin moeten of kunnen spelen. Met het organiseren van deze middag wil de provincie ook de gemeenten hierin betrekken.

Mobiliteitsoplossingen op de markt

Deze middag is voor gemeentelijke beleidsmakers een mooie kans om kennis te maken met de vele initiatieven, ideeën en oplossingen op het gebied van mobiliteit, van groot tot klein. De middag geeft een goed overzicht van wat de markt te bieden heeft.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de provincie Overijssel, samen met de provincies Brabant, Flevoland en Gelderland. Locatie: De Fietser in Ede.

Meer informatie en (gratis) aanmelden

Zie ook

Contacten (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Tweede letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.