Opening op 1 maart van Brabant, European Region of Gastronomy 2018!

We Are Food

Onder de noemer We Are Food gaan ondernemers, kennisinstellingen, studenten, zorgprofessionals, onderzoekers, chefs en food experts aan de slag om het voedselsysteem verder te vernieuwen. Met de campagne Brabant Celebrates Food, uitgevoerd door VisitBrabant, wil Brabant zich bovendien nationaal en internationaal als gastvrije en gastronomische regio op de kaart zetten. Kijk voor thema's en evenementen op: wearefood.nl en brabantcelebratesfood.com

Europese titel

De provincie deelt de Europese titel met de West-Ierse foodregio Galway. Gedeputeerde Anne-Marie Spierings verrichtte de officiële openingshandeling dan ook samen met burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad en vertegenwoordigers van Galway.

Innovatieve agrofoodregio

Het jaar draagt bij aan de positie van Brabant als toonaangevende en innovatieve agrofoodregio. Bovendien geeft het een impuls aan toerisme en horeca.

Contact

Opening Brabant European Region of Gastronomy 2018

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.