bijenkasten in akkerrand wilde bloemen en planten maisveld

Voorwaarde is dat op de beschikbare grond natuurontwikkeling en ondernemerschap op een creatieve wijze worden gecombineerd. “Vooral interessant voor ondernemers en burgerinitiatieven die wél goede plannen hebben, maar niet beschikken over de grond om hun ideeën ook daadwerkelijk tot uitvoering te brengen”, zegt Mary Fiers, directeur van het Groen Ontwikkelfonds Brabant.

Prijsvraag

Het Groen Ontwikkelfonds Brabant stelt in totaal ruim 46 hectare beschikbaar voor de prijsvraag Natuurlijk Ondernemen. Daarvan ligt 21 hectare al binnen het Natuurnetwerk Brabant (NNB). Het ligt in de bedoeling om ook de overige 25 hectare te begrenzen binnen het Natuurnetwerk Brabant  Omdat het in de meeste gevallen gaat om relatief kleine percelen, die dicht bij elkaar liggen, zijn er clusters gevormd. Die liggen binnen 7 gemeenten: Breda (Princenhage), Zundert (Rijsbergen), Son en Breugel, Steenbergen; Reusel-De Mierden (Hooge en Lage Mierde), Geldrop-Mierlo (Mierlo) en Gilze en Rijen.

Meedoen vóór 14 januari 2018

U kunt projecten indienen tot uiterlijk 14 januari 2018. Voor meer informatie over de prijsvraag én de beschikbare locaties zie de website van Groen Ontwikkelfonds Brabant Via de website kan ook op de percelen worden ingeschreven en kunt u uw vragen stellen.

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.