Met Trade & Innovate NL samen sterker in de wereld

Deelnemende partijen zijn de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Brainport Development, Amsterdam inbusiness, Economic Board Utrecht, InnovationQuarter, Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV (Oost NL), Rotterdam Partners en de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl), in samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken en van Economische Zaken en Klimaat.

Internationalisering

Het Trade & Innovate NL  netwerk zet zich in voor de internationalisering van het Nederlandse bedrijfsleven. Dat is belangrijk omdat het Nederlandse verdienvermogen voor 32% gebaseerd is op export.  Nederland moet tegelijkertijd op wereldschaal concurreren met opkomende en grote economieën, die fors investeren in handelsbevordering.

Samenwerking

Nederland kan een belangrijke bijdrage leveren aan het oplossen van grote uitdagingen op het gebied van onder meer klimaat, voedselzekerheid, gezondheid en duurzaam energiegebruik. We hebben een goed innovatieklimaat, wereldwijd toonaangevende topsectoren en een sterke samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen. Het netwerk wil deze krachten strategischer bundelen door samenwerking tussen publieke en private partijen en het beter afstemmen van inspanningen in het buitenland.
 
Meer info: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Contact

Met Trade en Innovate NL samen sterker in de wereld

Zie ook

Links naar (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.