Kick-off Rockstart

Rockstart organiseert diverse versnellingsprogramma’s voor startups in Amsterdam, Nijmegen en Bogotá (Colombia). Dit is het eerste programma dat draait op Rockstart’s vestiging in ’s-Hertogenbosch. Rockstart werkt nauw samen met JADS en is gevestigd in Mariënburg. Bovendien is dit het eerste versnellingsprogramma in Europa dat gericht is op kunstmatige intelligentie. Teams vanuit Singapore, India, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Italië zijn naar Nederland gekomen om te werken aan hun producten en diensten.

Bewezen methodiek van Rockstart

Startups uit de hele wereld worden gescout en ondersteund met de bewezen methodiek van de Rockstart Accelerator. Zij krijgen sponsoring, een kantoorruimte gedurende de looptijd van het programma, steun van mentoren uit relevante industrieën en deals en andere voordelen. De partners (VodafoneZiggo, Exact, de Volksbank, BOM, NVIDIA, Atlassian, Wintertaling, Grant Thornton, en JADS) zullen samen met een uitstekende groep mentoren de startups steunen en begeleiden met uitdagingen in technologie en het ontwikkelen van hun onderneming tijdens dit programma.

Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie wordt steeds belangrijker en biedt grote ondernemingskansen. Het versnellingsprogramma van Rockstart sluit daar perfect op aan door de brug te slaan naar ondernemerschap. De komst van Rockstart naar ’s-Hertogenbosch biedt Brabantse ondernemers een opstap en wordt daarmee het data science ecosysteem in de regio sterker.

Contact

9 nieuwe internationale start-ups vestigen zich in Mariënburg

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.