Brabants fonds voor vrijetijdssector opengesteld

Voor de verdere ontwikkeling van de Brabantse vrijetijdssector is het belangrijk dat er nieuw en onderscheidend aanbod wordt ontwikkeld. Ondernemers krijgen echter de financiering voor hun plannen vaak lastig rond. Daarom is het LOF opgericht. Het LOF verstrekt leningen aan ondernemers met een innovatief, kwalitatief onderscheidend plan. Het doel is meer bezoekers die langer blijven en meer besteden.

Bijdragen van regio’s, bedrijven en provincie

Midpoint Brabant, Metropoolregio Eindhoven, Regio Noordoost-Brabant, Regio West-Brabant, de Efteling en Libéma dragen financieel bij aan het LOF. De provincie verdubbelt de bijdragen van deze regio’s en bedrijven. De ambitie is om het fonds in 10 jaar tijd te laten groeien naar minimaal € 10 miljoen.

Extra impuls

Met de start van VisitBrabant in 2014 is samen met ondernemers, steden en kennisinstellingen intensief ingezet op het aantrekken van buitenlandse bezoekers. Met succes. De Brabantse vrijetijdssector is sinds 2013 twee keer sneller gegroeid dan verwacht. En het plafond is nog niet bereikt. Met het LOF krijgt de Brabantse vrijetijdssector de komende jaren een extra impuls.

Meer info en aanvragen: www.lofbrabant.nl

Zie ook

Links naar (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Tweede letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • velden die zijn voorzien van een * zijn verplicht;
  • Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn;
  • Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.