Cultuurfonds Noord Brabant ondersteunt 53 projecten

foto Lotte Driessen: subsidie voor project Deel met elkaar

Het bestuur was erg onder de indruk van de plannen van de initiatiefnemers van het Internationaal Lichtfestival Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther, Vergroening Body Building in Eindhoven en De Voedselapotheek Verdeliet in Cuijk. Alle drie deze partijen kregen €10.000 euro. Eén gehonoreerd project had rechtstreeks een connectie met corona: ‘Deel met elkaar’, een project voor verbinding en troost van beeldend kunstenares Annie Veldkamp (AV Look). Een toelichting op de Top 5 van de meest tot de verbeeldingsprekende projecten die het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant heeft gesteund in de afgelopen maanden vindt u in de bijlage.

Blijf je aanvraag doen!

Het Cultuurfonds Noord-Brabant roept verenigingen, organisaties, makers in de cultuur- en natuursector op om vooral een aanvraag voor financiële ondersteuning te blijven doen. Er is dit jaar het gebruikelijke budget beschikbaar. Het Prins Bernhard Cultuurfonds wil onderstrepen dat juist nu het zo belangrijk is dat het geld van onze schenkers en van loterijen in de cultuur- en natuursector terechtkomt. Op die manier wil het fonds eraan bijdragen dat makers en initiatiefnemers zo snel mogelijk weer aan de slag gaan zodra de beperkingen door het coronavirus afnemen. Ga naar www.cultuurfonds.nl/provinciale-afdelingen/noord-brabant.

In de bijlagen staat een overzicht van alle toekenningen en een nadere beschrijving van de Top 5 van toekenningen in het tweede kwartaal. Het beeldmateriaal is project ‘Deel met Elkaar’ van AV Look. De foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken mits de naam van de fotograaf wordt genoemd: Lotte Driessen.
www.cultuurfonds.nl/noordbrabant

Contact

Cultuurfonds Noord Brabant ondersteunt 53 projecten

Zie ook

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord gebruik dan ons contactformulier ;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • u kan contact opnemen met de webredactie om uw reactie te laten verwijderen.