In de directe omgeving van Gemert gebeurt veel op het gebied van mobiliteit. Daarom is onderzocht hoe het verkeer op delen van de N272 en N615 zich de komende 20 tot 30 jaar gaat ontwikkelen. Hierbij zijn verschillende knelpunten gevonden en oplossingen onderzocht. Het projectteam deelt via wegen.brabant.nl/n272-n615 welke oplossingen als beste uit het onderzoek komen.

Denk mee!

De provincie en de gemeenten Laarbeek en Gemert-Bakel nodigen inwoners uit om mee te denken over de plannen. Naast het onderzoek, worden ook de meningen van inwoners meegenomen bij de uiteindelijke keuze voor het plan. U kunt op stellingen reageren of een reactie achterlaten bij de verschillende locaties. Ook kunt u reacties van anderen bekijken. Dit is mogelijk tot en met 29 maart 2021 via wegen.brabant.nl/n272-n615.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Bij de keuze voor het definitieve Voorkeursalternatief door gemeenten en de provincie worden de reacties meegenomen in de afweging. Dit betekent niet dat alle reacties ook worden overgenomen. Dit is altijd een afweging van alle belangen.
Nadat het Voorkeursalternatief is vastgesteld, gaat de provincie een besluit nemen over welke maatregelen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd en wanneer. Dit is onder andere afhankelijk van alle plannen die er in de provincie zijn en het beschikbare budget.

Meer informatie

Wilt u liever op een andere manier reageren? Neem dan contact op met de omgevingsmanager, Jeroen van Bremen, via 06 27 74 51 93 of N272@brabant.nl.

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier Icoon externe link;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemenIcoon email link om reactie te laten verwijderen.