U bent van harte welkom op de 13e Brabantse Studiedag. Dit evenement wordt georganiseerd door de provincie, samen met de 3 Brabantse omgevingsdiensten. De afgelopen jaren bezochten ruim 100 deelnemers van de Brabantse gemeenten, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s en de provincie Noord-Brabant deze bijeenkomst.

Programma Studiedag 2022

Ook dit jaar is er een uitgebreid programma samengesteld waarin onderwerpen op het gebied van omgevingsveiligheid aan bod komen. Naast omgevingsveiligheid hebben thema’s als gezondheid en energietransitie ook een plek in het programma. Na het gezamenlijke ochtendprogramma is het 's middags tijd voor de praktijk. U kunt een keuze maken uit 3 deelsessies.
Bekijk het programma.

Voor wie

Overheidsmedewerkers (veiligheidsregio’s, gemeenten, omgevingsdiensten, provincie, GGD, etc.) van alle disciplines die een rol spelen in de omgevingsveiligheidsketen zijn van harte welkom. Denk aan bijvoorbeeld: milieuadviseurs, ruimtelijke ordenaars, stedenbouwkundigen, medewerkers duurzaamheid, gezondheid, rampenbestrijding/integrale veiligheid, RIS-coördinatoren, vergunningverleners en toezichthouders. Zowel ambtenaren als bestuurders en raads- en statenleden zijn van harte welkom. 
Donderdag 24 november wordt een dag vol inspiratie: deel kennis en ervaringen met elkaar. 

Aanmelden

U kunt u aanmelden tot en met dinsdag 15 november 2022 via het online aanmeldformulier.

Vragen of meer informatie 

U kunt telefonisch contact opnemen met de organisatie van de Studiedag via 073 681 28 12, of mail naar veiligheid@brabant.nl.

Contact

Brabantse Studiedag Omgevingsveiligheid 2022

Zie ook