Netwerkevenement Brabantse Aanpak Arbeidsmigratie in Veghel

Bijna 3 jaar na de 1e Brabantbrede bijeenkomst rond de Brabantse Aanpak Arbeidsmigratie komt hele netwerk weer samen. Om terug te blikken, maar vooral om vooruit te kijken.

Samenwerking

Via de ‘Regiotafels’ is afgelopen jaren het netwerk opgebouwd, is kennis uitgewisseld, en is de samenwerking op gang gekomen. Gemeenten en provincie hebben inmiddels in bijna alle regio’s gezamenlijke afspraken gemaakt. Nu komt het erop aan om die afspraken ook vorm te gaan geven. Mede samen met markt- en maatschappelijke partijen. Daarover zal het gaan deze middag.

Programma

Naast de gelegenheid tot ontmoeting en verbinding gaat het deze middag ook om verdieping en inspiratie. Daarvoor hebben we een aantal interessante gasten uitgenodigd. Keynote-spreker is Tesseltje de Lange, professor Migratierecht aan de Radboud Universiteit. Zij spreekt over o.a. arbeidsmigratie in het Brede Welvaartsperspectief. Daarnaast komen in subsessies diverse maatschappelijke initiatieven in beeld. En zijn er sprekers over hoe je de omgeving bij ontwikkelingen betrekt en hoe netwerken werken. Zie ook: de uitnodiging met het volledige programma

Aanmelden

Contact

Netwerkevenement Brabantse Aanpak Arbeidsmigratie in Veghel

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord gebruik dan ons contactformulier ;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • u kan contact opnemen met de webredactie om uw reactie te laten verwijderen.